Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

26. 7. 2011 12:48
Jéžiš, Paroubek -ten vám chybí, že?

Nemáte se do koho trefovat za souhlasného mručení davu....

CHudáku!

0 0
možnosti
TJ

vioš

21. 7. 2011 17:42
trapné

Takový je výsledek správy země pod ODS. Doplňte stranickou příslušnost k Řebíčkovi, tedy svému stranickému kolegovi. Rovněž obrázek s Paroubkem je již mimo dobu. Ale flexibilita se v ODS asi trestá.

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 7. 2011 7:05
Re: trapné

Naivita p. Klíče a obdiv své oblíbené strany - ODS je bezbřehá. Jaksi nepostřehl, že ODS a ČSSD jsou největším ohrožením tohoto státu.  Vlastnictví sportovních klubů je nepodstatné, pokud k němu dojde legální cestou.  Že tomu vždycky tak nebylo je dnes už mnohým jasné. Konec konců kdo asi tak držel Hušáka na čele SAZKY a umožnil mu tunelování a špatné hospodaření. Byli to podobní straničtí vykukové,  kteřým ke štěstí stačilo, že obdrželi sami nějaké ty přednostní dotace, bez ohledu na to jestli dojná kráva za čas chcípne, či ne. !!!!

0 0
možnosti
VN

naroznej

21. 7. 2011 17:30
Ať se to někomu líbí či nelíbí ,

fotbalový klub je obchodní společnost.

Pokud si ji nějaký podnikatel koupí , ví proč. Někdo si jej koupí s cílem vydělat , někdo jiný  z rozmaru a někdo jiný jako nástroj propagace jiné své firmy.

Upřímně řečeno mi je úplně jedno , kdo který klub vlastní. A když zkrachuje , tak zkrachuje. Objeví se jiný.

V této zemi zkrachovalo mnoho firem s velmi dlouhou (i staletí) tradicí. Obvykle tyto pády přinesly stovky či tisíce nezaměstnaných a těžce uplatnitelných lidí na trhu práce.

Pokud se položí nějaký fotbalový klub , moc velká ztráta pro tuto zemi to nebude. Hráči a trenéři se uplatní v sousedních manšaftech. Nikoho jiného kluby takřka nezaměstnávají.

1 0
možnosti
Z

zdenek.novotny

21. 7. 2011 16:23
Nový trend?

Že by mohlo jít o nový trend, to si může myslet leda ten, kdo se nezajímá ani o historii českého fotbalu.

A ve světě ten víc než stoletý trend funguje pořád, takže může být českým fanouškům jen líto, že u nás do fotbalu neinvestují Labrune, Abramovič, Agnelli, Coronel anebo Venky's, Emirates a Standart Chartered. Důležité je, co předvádějí na hřišti, a na to nemá žádný vliv, jestli o majitelích někdo něco povídá.

2 0
možnosti
L

lomihnát.

21. 7. 2011 15:01
Přemýšlíte na levelu čističe bot.

My, kluci, co spolu mluvíme, jsme už nasekali takovej balík, že další vydělávání peněz (velmi příjemné!) jen pro peníze už nepřináší to uspokojení.

A tak spolu soupeříme v kratochvilných zábavách, jako je vlastnictví jachet, ostrovů, fotbalových klubů nebo rozhoupávání lokálních trhů, případně jiný hazard.

Legrace musí být.

A když se při tom ještě vydělá, proč ne? :-P

0 0
možnosti
X

xavier.march

22. 7. 2011 6:53
Re: Přemýšlíte na levelu čističe bot.

krasne napsano....

0 0
možnosti
SP4Z

Si0 po 4. zákazu

21. 7. 2011 14:42
Ať si je majitel klubu třeba pohřebák, to je úplně jedno.

Hlavní je, aby do něj nalil dost peněz, aby bylo na provoz a aby předčasně neprodával nejlepší hráče.

0 0
možnosti
MV

kurt godel

21. 7. 2011 15:55
Re: Ať si je majitel klubu třeba pohřebák, to je úplně jedno.

měl byste si ovšem uvědomit, že peníze pocházejí od nás, daňových poplatníků a v klubech je potřeba je jen "vyprat", což je zrovna případ ksindla Hřebíčka...!!

0 0
možnosti
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

21. 7. 2011 14:29
JAK V NĚČEM JEDE SOUDRUH ŘEBÍČEK

tak si můžeme být jisti,že všem bude korektní - kdo si myslí opak , je jen provokatér

0 0
možnosti
2

20/40

21. 7. 2011 14:29
No jo no

Je to bohužel pravda. Není se čemu divit, že u nás má slovo podnikatel téměř pejorativní význam. Je to tím, že legitimní podnikatelská činnost je ve valné většině odvětví stále zakázaná (ne výslovně ale různými opatřeními, regulacemi apod), stejně jako za komunistů.

Jediný možný způsob jak u nás může podnikavý člověk přijít k bohatství je skrze stát, tedy krádeží, podvodem apod. Nazývejte to kapitalismus, jestli chcete (pro mně je to prázdný pojem), ale rozhodně to nemá nic společného s volným trhem.

1 0
možnosti
ÚNV

úplně nová Viktorka

21. 7. 2011 14:25
když ono je to těžký

V Česku zas tak moc praček na peníze neexistuje. To taková Albánie...

0 0
možnosti
M

mubu

21. 7. 2011 14:19
Pravděpodobně podnikatelé

očekávají štědré dotace do profesionálního sportu od státu. Já jsem proti, protože jsou daleko důležitější celospolečenské potřeby. A proč by také měly stát nebo kraje nebo města stavět stadiony? Je jich dost. V Karlových Varech postavili zimní stadion za miliardu. Četl jsem někde odůvodnění: že v tom stávajícím bylo v zimě zima. A přitom nemají peníze na dopravní infrastrukturu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1787x
Články na tomto blogu vyjadřují výhradně osobní názor autora - občana, nijak nespojené s jeho působením ve veřejné sféře.