Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Augustus Asper

25. 3. 2011 13:59
smutné

Typické pravicové mlžení. Mne jako občana ze všeho nejvíc zajímá, jak byl stát okraden o stamiliony a kdo za to ponese odpovědnost. V tomto má Vondra evidentně máslo na hlavě a to je pravá podstata věci. Pokud je Vondra bez viny, tak musí umět jako vrcholný politik svou roli přesvědčivě vysvětlit, nikoli se omlouvat, že toho není schopen a schovávat se za koaliční většinu. Jeho mravní integrita by měla v prvé řadě zajímat i Vás, řadové členy ODS, je to totiž Váš představitel, který Vás reprezentuje navenek. Vy se tím však ani v nejmenším nezabýváte a místo toho Vám jde jen o mocenské hrátky a silácké přetlačování v koalici. Jinými slovy je Vám úplně jedno, zdali Váš vrcholný představitel krade nebo je neschopným správcem veřejných financí. Vám jde jen o to, abyste ve vládě tahali za delší konec. Co jiného však čekat od strany, které dělá ideového šéfa Drobil. Tohle ve mně budí velkou pochybnost, zda vůbec existuje nějaký slušný člen ODS.

0 0
možnosti
ZK

SID09

25. 3. 2011 14:11
Re: smutné

Tak, tak. ODS se nedokazala rozloučit s Langry, Drobily, Vondry....., takže takové straně může nadále věřit už jen slaboduchý jedinec, bez špetky sebereflexe, nebo zloděj, který si na beztrestných krádežích staví svoji existenci.  :-P!!

0 0
možnosti
PP

LEVICOVÝ INTELIGENCENT

25. 3. 2011 12:10
Jen se perte a žerte

čím hůř pro tudle vládu, típ líp a dřív pro poctivé občany této země!!

0 0
možnosti
RB

satyricon

25. 3. 2011 11:49
Jakou pravici máte na mysli?

ODS je pravice leda tak na levé straně politického spektra. Tedy blíž ke středu než jsou sociální demagogové a bolševici. Veverky lítají kam vít(r) bárta a plášť, o agentech 009 je zbytečné mluvit.

Že po teflonovém Sašenkovi poteče jeho vlastní prů..er je jasné,chvilku to bude páchnout, ale co korýtko je korýtko. Uvědomujete si mladíku, že lidi už začínají být pěkně vytočení a další revoluce nemusí končit jen akustickým projevem klíčových svazků (nemám na mysli ty co se nechávají skartovat).

0 0
možnosti
RK

romualda

25. 3. 2011 11:03
Lži

U Vaší strany mám velký problém v tom, že její představitelé neustále lžou. Co památný výrok pana Topolánka, že kdyby lidé věděli, co chystáte, tak by jste volby nikdy nevyhráli, později přiznávávání více představitelů, že  slibovali nesplnitelné a dobře o tom věděli, současný předseda se proslavil lží o zdravotnických poplatcích, před těmito volbami jste tvrdili, že nebudete zvyšovat daně...stačilo by nelhat, věřím, že pro pravicové voliče jste stále přijatelnější než političtí turisté a přeběhlíci v čele s evidentně nemocným knížetem, kterému ani není rozumět a je předsedou jen jako.

0 0
možnosti
ZK

SID09

25. 3. 2011 10:32
Chlapečku, chlapečku

Kdyby tu vaši stranu ( a nejen tu vaši ) neprovázely krádeže a loupeže státního majetku, podivné privatizace .....  tak byste se nemusel bát o vaše oblíbené politiky.

Politik, který krade, nebo nedokáže ohlídat jemu dočasně svěřený majetek, nemá co pohledávet při spravování majetku státu. !!  :-P

0 0
možnosti
JB

Augustus Asper

25. 3. 2011 21:54
Re: Chlapečku, chlapečku

R^

0 0
možnosti
RK

romualda

25. 3. 2011 10:23
Jak si to vaše strana..

Jak si to vaše strana zařídila, tak to má. Jen vzpomeňme, jak v roce 2005 tlačil Kalousek na odstoupení Grosse kvůli bytové aféře, třebaže měl sám podobný problém s bytem. V posledních letech vlády ČSSD Paroubek raději vše schvaloval s komunisty, protože s Kalouskem nebyla dohoda možná, už domlouval budoucí koalici s ODS. Mirek Topolánek Kalouskovi ministerstvo financí, ačkoli si toto ministerstvo vždy hlídala nejsilnější strana, což vedlo k tomu, že později vyslovili vládě nedůvěru i poslanci za ODS (teď je otázka, zda to byli přeběhlíci nebo odvážní poslanci a opravdoví občanští demokraté, když Topolánek prohlásil o exposlancích ČSSD Melčákovi a Pohankovi, že jsou odvážní a opravdoví sociální demokraté). A teď jste vzali Kalouska znovu do vlády...

0 0
možnosti
HM

ladhela

25. 3. 2011 9:56
Nečas by měl být trvdší

Buď Vondra zůstane ve vládě

nebo si Kalousku běž dělat ty své reformy se Sobotkou, Rathem, Benešovou

a dalšími neobolševiky ..

0 0
možnosti
LC

jáša

25. 3. 2011 16:39
Re: Nečas by měl být trvdší

Svoboda,Rath , Benešová nestojí o provádění reformy s Kalouskem , ani s Nečasem, pokud vím.

0 0
možnosti
MJ

kizt

25. 3. 2011 9:17
Víte autore

za mého mlada, a to už je hodně desítek let, byla velmi rozšířena nadávka " ty omyle",nadávali jsme tak třeba brankáři ,když pustil laciného gola nebo někomu ,když byl málo důvtipný , snadno se nechal napálit ,nachytat na švestkách apod. Řekl bych , že Vondra je velký omyl v této vládě. ( bohužel není sám)

0 0
možnosti
JB

Augustus Asper

25. 3. 2011 21:58
Re: Víte autore

R^

0 0
možnosti
SP

slušný pravičák

25. 3. 2011 9:01
Naivo

co slovo to modrá perla;-D;-D nestudoval jsi v Íčkovo Sorboně??;-D

0 0
možnosti
JC

Jarcho

25. 3. 2011 8:44
Je to mnohem prostší.

Vondra rozbil armádní korupční sítě.

A postižení se mu teď mstí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1787x
Články na tomto blogu vyjadřují výhradně osobní názor autora - občana, nijak nespojené s jeho působením ve veřejné sféře.