Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pravicerulez

25. 8. 2009 1:55
Tak co Íčkův hochu, Mirdžíno v akci ?

a nebo dokonce máš v organizaci drápky ?

0 0
možnosti
M

Marat2009

22. 8. 2009 16:37
Re: ČSSD je strana jistot pro dobrovolně nepracující.

Pane Dluhy se neplatí,

************************

určitě platím vyšší daně jako Vy!!!

 Jsem Ing. - a mám zodpovednou práci.

Ale nemám pana Dalíka, nemám rekreace v Toskánsku na jachtách, nemám státní zakázky několikrát prodražené - a v důsledku to nemám několik milionů na konte, vilu s bazenem a podobně! Tak volím SOCIÁLNÍ DEMOKRACII!! !!

0 0
možnosti
M

Marat2009

22. 8. 2009 16:38
Re: ČSSD je strana jistot pro dobrovolně nepracující.

důsledku toho nemám ...

0 0
možnosti
D

da.rock

22. 8. 2009 10:23
Zajímavý citát

přesně to vystihuje vajíčkiádu. ODS se jím evidentně nechala inspirovat. Bohužel kdo seje vítr, sklízí bouři. Paroubek před tím varoval....

0 0
možnosti
S

SIDLSD

22. 8. 2009 0:48
Moc jsi mě pobavil,

Procházej častěji. Dobrou.

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

22. 8. 2009 0:35
Ještě že pistolník sedí...

Možná moh Topol skončit špatně, jak Kočka na Paroubkově oslavě. Paroubek je mírumilovný, jeho přátelé nikoli. Jedni vyděrači, druhý je ovšem urážlivý taky a hned tasí. A zastřelil kočku jako krysu či potkana.

Topolánka nenapadli příznivci ODS, ani lidovců či TOP 09, žádné pravicové strany. Vychází to na příznivce levice, komunity, paroubkovce (což se liší jen značkou navenek), nebo lidi naverbované ruskou tajnou službou. Ti ovšem nejsou blbí, sami by nic nedělali. A proč by oni měli shánět nějaké gaunery, když má Paroubek známých dosti, a když ne on, tak Kočkovic rodina určitě.

0 0
možnosti
S

SIDLSD

22. 8. 2009 0:44
Re: Ještě že pistolník sedí...

Ty ses rozjel, R^ ale máš recht. Pablb se bojí i TOP-ky, protože mu s ODS natrhne pr*el. ;-D

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

22. 8. 2009 0:31
Topolánkovi sice někdy ujedou nervy, není porovnatelný s

Paroubkem. Topolánek sice po volbách hrál vysokou hru na nervy všech. Ale jinkdy mu nervy ujely na novináře. Tohle ale zvládl dobře.

Paroubek, na obyčejné hození vejci - reagoval vztekle, kopal do vajec, tím celé vyvolat. Začal hystericky křičet, že na ně někdo chce házek kameny. Přitom ty kameny přišly o příznivců sociálních demokratů či komunistů (= totéž). Paroubek je velmi troufalý, ale v dosti situacích, když je i malé nebezpečí, tak zbaběle utíká. Jeho odvaha je jen hraná, ve skutečnosti velký zbabělec.

Topol je možná nervák, ale po útoku, který ho mohl zabít, pokračoval ve hře. Žádná hysterická reakce. Topol totiž některé věci nehraje, jeho odvaha je skutečná. A od Paroubka se zásadně liší, není zbabělec.

Paroubek má takovou ruskou odvahu, troufne si, pokud má drtivou převahu, jinak se dosti bojí. Taky některé věci nehrál, i jemu praskly nervy, když kopal do vajec, pokřikoval, nadával do dobytků apod.

0 0
možnosti
S

SIDLSD

22. 8. 2009 0:41
Re: Topolánkovi sice někdy ujedou nervy, není porovnatelný s

R^ Pablb je předpo*ran prase. Ani pro bačkory si nepřišel, prý by ho někdo napadl. ;-D

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

22. 8. 2009 0:26
Už tak vidím, jak se Paroubek vyjadřuje.

Paroubek má tendenci se vyjadřovat k věcem, kde by měl mlčet. Kde by bylo namístě vysvětlení, tak naopak často zarytě mlčí.

Už si tak představuji jeho odpovědi:

Útok odsuzuji, já a celá sociální demokracie. Nikdo ze sociální demokracie to nebyl, celou věc chce ODS zneužít proti sociální demokracii. Možná to je provokace ze strany ODS. Topolánek si za to může sám, když se nebude chovat slušně, příště to nebudou kameny, ale pistole. Zkrátka, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, tak se chovej slušně, milý Topolánku. A kdo chce tvrdit, že s tím mám něco společného, tak na něj podám žalobu, a Petra taky.

0 0
možnosti
S

SIDLSD

22. 8. 2009 0:47
Re: Už tak vidím, jak se Paroubek vyjadřuje.

Co slovo, to perla. ;-D

0 0
možnosti
LI

LEVICOVÁ INTELIGENCE

22. 8. 2009 0:04
Todle už fakt

přeháníš prolhaný modrý komsomolče, ty tvoje konstrukce to ja fakt paranoia zralá na Chocholouška!!!!Rv

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

21. 8. 2009 23:36
Chce to špetku inteligence modrásku

Typický projev nemyslícího modrého ptáka. Úroveň IQ 40. Víte co prohlásil Topolánek v reakci na vajíčkové útoky na Paroubka? "Paroubek si to zavinil sám. Je to reakce na jeho papaláštví."! A víte co dnes prohlásil Paroubek v reakci na útok na Topolánka?

"Ostře odsuzuji fyzický útok na Mirka Topolánka a vyjadřuji mu plnou lidskou solidaritu"

To je rozdíl, co? Právě tady se ukazuje Topolánkova arogance. Dnešní útok prý je vrchol a musí zasáhnout policie. Útoky na Paroubka byly podle něho legrační. Ale právě tehdy to začalo. Správně to podotkl Pecina: Začalo to vejci, pokračuje to kameny a já dodávám - může to skončit střílením!

0 0
možnosti
M

Marat2009

22. 8. 2009 16:24
Re: Chce to špetku inteligence modrásku

Bohužel,  inteligence modrásku neexistuje!

**********************************************

Proto jsou  modrásky!!

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

21. 8. 2009 23:14
ČSSD je strana jistot pro dobrovolně nepracující.

Líní a neschopní, a proto chudí a závistiví, a proto zlí, agresivní a vulgární (2 slovy: voliči KSČSSD) se s náboženským fanatismem upínají k Paroubkovi s bláhovou nadějí, že jim splní, co jim slibuje: že bude vše zadarmo, bez práce a že se všichni budou mít lépe než ostatní.

Pro Paroubka je typická nestydatost, s jakou hodlá trestat ty, co po dlouhodobé a cílevědomé tvrdé práci a studiu vykonávají zodpovědnou a dobře ceněnou práci, tím, že jim hodlá zvýšenými daněmi sebrat spravedlivou odměnu a dát ji svým líným a neschopným voličům.

0 0
možnosti
MP

Vrah

21. 8. 2009 23:17
Re: ČSSD je strana jistot pro dobrovolně nepracující.

Ne snad, že by se mi z přítele předsedy nezvedal kufr, ale jakou má váš příspěvek souvislost s článkem? Nereagujete náhodou na úplně jiný text? Nebo jste ČSSD tak posedlý, že o ní musíte psát všude, ať se to hodí nebo nehodí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1787x
Články na tomto blogu vyjadřují výhradně osobní názor autora - občana, nijak nespojené s jeho působením ve veřejné sféře.