Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vodní želva

7. 3. 2011 10:59
A co by jako VV měly dělat?

Ona ta "reforma" asi nakonec projde, ale mě docela fascinuje, jak je každé hlasování spjato s pádem vlády. Vždyť by úplně normálně mohlo dojít k tomu, že "důchodová reforma" neprojde a vláda bude pokračovat dále.  Jak VV moc nemusím, tak tady si myslím, že opravdu veřejnost není příliš informovaná. Zeptám se z druhé strany. Znamená tento článek skutečnost, že v případě, že VV nepodpoří důchodovou reformu, tak ODS a TOP 09 potopí vládu? 

0 0
možnosti

cosik

7. 3. 2011 22:44
Re: A co by jako VV měly dělat?

VV by především mohly držet slovo a to bez politikaření a destabilizování vlády.

0 0
možnosti

romualda

7. 3. 2011 10:44
Školné?

Vaše strana chce školné? Já v tomto pořád nemám jasno, v roce 2006 jste měli v programu jasně psáno, že školné nezavedete.

0 0
možnosti

musulman

7. 3. 2011 10:20
No, tak nějak

 VV se stále nemohou vnitřně smířit s tím, že zradili své voliče a vstoupili do koalice s dinosaury (ODS a TOP), proto ty výkřiky do tmy, vědí moc dobře, že v příštích volbách mají odzvoněno, ale navenek to nechtějí před svými voliči přiznat a tak "bojují" za jejich naděje, které do nich vložili. A ostatní členové koalice se jim jen vysmívají vědomi si jejich postavení, ořou s nimi jak se jim zlíbí, je jim velce dobře známo, že nakonec udělají co budou chtít, jen aby se ve vládě udrželi co nejdéle. :-(

0 0
možnosti

jáša

7. 3. 2011 10:42
Re: No, tak nějak

musulman - pěkně popsaná současná situace VV. Když si přečtu pod příspěvkem - pěnice - okamžitě slyším zpěv páva , hodně výrazný a protivný. A co se tyče připomenutého ing.Luxe, mizerné srovnání - ing.Lux byl jeden z mála skutečných politiků, které jsme po tzv.sametové revoluci měli. A co se tyče autora, je očividné , že je na jedno oko slepej a na všechno kouká z pravé strany. A bohužel, to už je nelečitelné.

0 0
možnosti

ladhela

7. 3. 2011 9:40
pěkně napsané

a pravdivé ,také to tak vidím .karma R^

0 0
možnosti

morell

7. 3. 2011 9:31
Modrý propagandista a agitátor Klíč promluvil, opět směšně.

Pane Klíči ptáte se ve svém článku, co by se dělo kdyby to samé co Dobeš, nebo John dělali Fuksa, nebo Kocourek .

Pane Klíči ptáte se dobře, ale škoda, že jste se stejně neptal v době, kdy vy jste tady "hnojil"  o Paroubkovi , Ďuričkovi, ale vůbec jste se zároveň neptal, co ve stejnou dobu dělá Dalík nebo Řebíček .

Pane Klíči vaše intelektuální dispozice zřejmě nestačí na to, abyste pochopil, že teď i vy sklízíte mediální prostředí , které jste před relativně krátkým časem pomáhal zakládat a svým působením například v "Modrém týmu " ještě zdatně přihnojoval.

Pane Klíči nedivím se, že  nejste schopen pochopit  nejen toto, ale že nejste schopen pochopit ani to, že éra vašeho "hnojení" v Langerově dresu skončila.

Pane Klíči nechcete už konečně těch vašich bezduchých článků , které navíc už téměř nikoho nezajímají nechat a začít živit jako slušný člověk?

0 0
možnosti

sibidlo2

7. 3. 2011 9:39
Re: Modrý propagandista a agitátor Klíč promluvil, opět směšně.

zato ty jseš duchaplnejRv

0 0
možnosti

petrph

7. 3. 2011 8:34
copak VV budou hlasovat proti důchodové reformě

Z formulace ", že pokud nebude důchodová reforma vysvětlena lidem," jsem pochopil, že stačí aby Kalousek nebo některý z jeho ekonomických expertů vydal v médiích článek na téma důchodová reforma rovná se samá pozitiva, a poslanci VV budou hlasovat pro...Není to tak???

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1787x
Články na tomto blogu vyjadřují výhradně osobní názor autora - občana, nijak nespojené s jeho působením ve veřejné sféře.