Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V USA to byvalo jeste horsi. Wells Frago trvalo asi dva tyny nez mi zalozili ucet a pak ho hned zaklokovali, protoze si blbe opsali SSN. Opravili to, tyden to fungovalo a pak se to cislo nejak zahadne zmenilo na spatne a zase to blokli. Hruza bes. Ale nejhorsi bylo ziskat ridicak. Zkouzky byly za dopoledne, dodani te karticky nestihli za rok. Jezdil jsem na nejaky docasny papir.

0 0
možnosti
Foto

Ou, tak to opravdu neměli moc pořešené...

0 0
možnosti

Možná se ptám jako blbec, ale proč není možné dát číslo účtu v bance kterou jste měla tady v ČR. Nebo jste tady žádný účet nikde neměla?

0 0
možnosti

Možná proto, že anglický zaměstnavatel nechtěl posílat peníze do zahraničí kvůli poplatkům? Nebo poplatky nechtěla platit slečna?

2 0
možnosti
Foto

J98a87n 71A14n58d24r62l20e

6. 11. 2015 14:32

Moje zkušenost (HSBC) je, ze pokud zamestnavatel napise kratky dopis pro banku, ze POTREBUJE, abyste ucet mela kvůli vyplate, pak ani velke banky problém nedelaji. Jinak drzim palce, Vase postřehy o zvláštnostech UK jsou presne! R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvěk.R^ Přesně takový dopis jsem měla, ale bohužel jsem nepochodila.

2 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 547x
Miluji hudbu, tanec, zpěv, ale také cestování, životní výzvy a plnění svých cílů, zkrátka svůj život, proto momentálně žiji v cizině. Ráda píši krátké reportáže nejen ze svých cest, ale také zajímavosti ze svého života. Touto cestou se s vámi o ně ráda podělím a doufám, že vás mohou také motivovat. Když to všechno můžu zažít já, tak proč ne vy?

Seznam rubrik