Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji mnohokrát všem za reakce a za pozitivní hodnocení mého článku, moc si toho vážím :-)

Davide a Jano, děkuji i vám za vaše reakce a jsem za ně ráda, protože mohu vidět, jak různě mohou lidé článek vnímat. Abych jen uvedla věci na pravou míru... přemýšlela jsem jak článek nazvat, abych se někoho nedotkla a neurazila, proto jsem zvolila "vysokou finanční úroveň". Pointa článku je, že v této situaci jsem si zkrátka uvědomila, že nezáleží na tom, jestli je člověk milionář nebo číšník, jestli mu je 20 nebo 50, je důležité, aby se uměli radovat, což tito lidé dokázali spontánně a navíc při situaci, kdy míchali koktejl. Tuto situaci navíc umocňoval fakt, že tito lidé byli skutečně velmi noblesně oblečeni, celkově vypadali jako filmové hvězdy, a pak vzali do ruky nápoje, shaker a smáli se, že se za břicho popadali, nechali se fotit, natáčeli se, doslova "blbli" mezi sebou a nemohli se dočkat na výsledek.

Tento článek byl především jen mé zamyšlení nad tím, co je na životě úžasné - radost a umění ji dát najevo bez zábran, ostychu a sebehodnocení - a já byla nadšena, že můžu být součástí tohoto okamžiku.

2 0
možnosti
Foto

to je fantastické ! karma R^

0 0
možnosti
DA

D47a10v29i94d 73A50d55l32e15r

4. 11. 2015 19:50

"Tak buď jsem blbej já, nebo voni." Tím chci říct, že naprosto nechápu ty palce nahoru, mně to přijde jako totální shit.

Možná je tam nějaká pointa, která mi unikla. Bez ní to vidím jen jako pokryteckou a přitroublou šaškárnu. Promiňte, Jaro, Jano a Josefe. :-)

0 0
možnosti
Foto

J74a39n91a 11M34a30j96o47v53á

4. 11. 2015 20:13

No...pointu jsem nehledala. Prostě mne potěšila radost autorky ze zjištění, že lidi se umí bavit a umí si dělat radost i jinak, než nakupováním nebo sezením u piva.

Nekomentovala jsem tu "finanční úroveň", protože to mohou různí lidé vnímat prostě různě - my jsme trapný průměr, ale protože jsme ti 40plus, co už si rifle i mobily kupují sami, tak si podobné pitominky dáváme vzájemně k různým narozeninám etc. Já letěla balonem, učila se dělat kytičky z marcipánu, manžel kdesi dělal steaky, náš společný kamarád pásl ovce (FAKT to chtěl)...a vždycky to bylo příjemné.

A když někdo objeví, že existují i jiné světy a obzory než je ten jeho a umí to "přiznat", baví mne to. Všude prostě hloubku nehledám...a asi je to tak OK - co člověk, to názor... a to mne taky baví. Snad nejvíc.

0 0
možnosti
JR

J89a30r31a 52R93a19n12k

4. 11. 2015 19:22

Hezky napsaneR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 547x
Miluji hudbu, tanec, zpěv, ale také cestování, životní výzvy a plnění svých cílů, zkrátka svůj život, proto momentálně žiji v cizině. Ráda píši krátké reportáže nejen ze svých cest, ale také zajímavosti ze svého života. Touto cestou se s vámi o ně ráda podělím a doufám, že vás mohou také motivovat. Když to všechno můžu zažít já, tak proč ne vy?

Seznam rubrik