Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Manová, asi je zbytečné dožadovat se u lidí, jako je Vámi popisovaná paní redaktorka, čehokoliv. Přirovnání sluníček ke komunistům je celkem trefné. Vám karma

1 0
možnosti
Foto

Paní/slečno učitelko, mohla byste mi prosím vysvětlit, jak může krajský politik ovlivnit případnou nelegální migraci třeba do Vašeho kraje?

Děkuji zdvořile za odpověď.

0 0
možnosti
Foto

Pane Vodvářka, velice děkuji za tento komentář. Uhodil jste hřebíček na hlavičku a toto je otázka, kterou by si měla položit paní redaktorka Hospodářských novin na jejíž článek jsem reagovala. Jak mohou krajští politikové ovlivnit případnou ilegální imigraci? Nijak. A stejně tak by se měla paní redaktorka, pokud jde do hloubky problému, zamyslet nad přívlastkem "ilegální", který má čtyřkoalice v názvu své strany. Myslím, že tento přívlastek dostatečně vystihuje, s čím čtyřkoalice nesouhlasí - s ILEGÁLNÍMI uprchlíky a dělat proto z lidí, kteří za ni kandidují jedince šířící nenávist je více než směšné.

1 0
možnosti
PK

Pochybuji, že by redaktorka volila KSČM. Ta není akci "Merkel" nakloněna a proto v této oblasti ani "totalitní". Kdysi i evropské socdem byly proti přistěhovalcům protože ohrožovali jejich domácí voliče (dělnictvo, služby) - pracovní místa, tlak na platy našinců. Ale díky za článek, docela mě překvapil - na Hospodářské noviny.

0 0
možnosti
JR

J88a13r85a 14R18a87n14k

9. 10. 2016 21:44

Pane Kuchto, proc Svycarsko melo a stale ma sezonni pracovniky a fungovalo to, zalezi na imigracnich zakonech a jejich dodrzovani a presne tak je to s pristehovalci, pokud jde vse pres konzulaty a vybira se z tech temer 4 milionu, kteri sedi uz 4 roky ve stanovych lagrech v Turecku, Jordansku a Libanonu......tak vzala i Kanada 35.000 Syranu od ledna tohoto roku a za minuly rok celkem 500.000 mozna budoucich Kanadanu, v tom jsou zahrnuti i zadatele z evropskych zemi, ted po Brexitu hodne Anglicanu, Skotu a Iru.

0 3
možnosti
MD

Dobry clanek. Diky za nej.

6 0
možnosti
MD

A ze zrovna islam, ze? Kdyz tu mame budhismus, krestanstvi, judaismus, ci trebas taoismus. Takze pro nase mile mutikulturni znasilnovace jsou tu otazky.

Proc tak jednostranne a masivne zrovna islam?

A proc jenom on?

Neni to na opravdu multikulturni spolecnost malo?

Proc soudruzi islamu z 'Ameriky' podporuji prave islam?

A dalsi.

4 0
možnosti
MK

Chápu Váš postoj, ale je potřeba rozvinout debatu nad základními rozdíly islámské a evropské kultury. Pokud nebudete umět konkrétně odpovědět, když se Vás žáček zeptá, je to dost vážné mínus. Ale neměla byste v tom zůstat sama, učitelé by se měli poradit a dohodnout; a tady Min. školství selhává.

Není tak dávná doba, co poskytlo garanci projektu "Islám očima českých školáků", podporovaného velvyslanectvím USA a samozřejmě muslimskou obcí a nevím, kým ještě. No, růžová barva z něj kapala, tak se to pro masívní odpor odpískalo (nevím zda definitivně).

Neměl by být na pořadu dne člověk - muslim, ale islám jako takový. Až si řekneme, proč islám NE, bude už lehké zdůvodnit, proč muslimské migranty, jako nositele toho v evropském prostoru nevstřebatelného, také NE!

8 2
možnosti
VK

Využiji situace. Pane Kulhavý,necítíte po volbách zmar?

2 3
možnosti
Foto

Děkuji, jak ale jinak trefněji nazvat situaci, kdy je člověk klepnut přes prsty pro své otevřené názory?

4 3
možnosti
RH

Totalita? A jako učitelka víte, co to je? On totiž už sám legální a otevřeně kritický článek je s totalitou v rozporu.

6 2
možnosti
MS

A vy pane Horáček víte,co je otevřeně kritický článek?Záleží na úhlu pohledu a stejnou optikou lze vnímat i tento článek.

6 2
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2374x
Speciální pedagožka se zájmy v oblasti výchovy, vzdělávání, současných pedagogických problémů a mezilidských vztahů. S praxí ve speciální i běžné ZŠ. Tak trochu knihomolka,cestovatelka, sportovkyně, ale zejména pisatelka.

 

Seznam rubrik