Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J93a60r54a 37R32a49n42k

6. 2. 2017 6:02

Ano, mam a to tak, ze na ne posilam penize a na potrestani takovych, jako treba synove Trumpa, kteri se nechavaji vyfotit, pozuji se slonim ocasem ci mrtvou cheetah

- takove bych trestala nejvyssimi tresty. Zvlaste, kdyz se jedna o "endangered species"R^

Diky za krasny blog.

0 0
možnosti
LJ

Člověk dostal veliký a krásný dar: svobodnou vůli, může se rozhodovat mezi dobrem a zlem, je schopen tvůrčí činnosti...atd. Chyba je, že se hlavně mluví o to, když je někdo vynalézavý v konání zla. Je však mnoho lidí, dokonce jich možná většina, kteří jsou vynalézaví v konání dobra. Kolik lidí se stará o nemocné rodiče, postižené dítě nebo i o cizího člověka ... atd. Kolik lidí odjelo léčit nemocné do Afriky... Jen se o nich nepíše. Média poskytují zkreslený obraz světa. Zajděte si někdy třeba na setkání postižených, tím vyvažujte to zkreslení.

0 0
možnosti
Foto

R^co dokáže člověk je někdy opravdu hnus a nechápu proč se užívá rčení chovat se jak zvíře

4 0
možnosti
Foto

Tak mám, ale jak které zvířata. Při brigádě v kravíně mne otravoval hloupý býk, který řval pro nic za nic, jednoho pracovníka i napadl, tak tam jsem byl rád, když ho odváželi na jatka. Nebo když chci v létě spát při otevřeném okně a některý pes je schopný štěkat celou noc, tak si vzpomenu na grilování.

0 0
možnosti
Foto

Nevím...ale co kdyby se i hloupí lidi odváželi na jatka? Možná ten býk věděl, proč se tak chová. Když jde někomu o život chová se asi divně...

1 0
možnosti
VV

Urcite mam radeji nekteraby sama prezilaa zviratka nez nektere lidi. Zviratka rozhodne nelzou, nekradou, nepusobi jen tak pro zabavu nekomu bolest. kdyz nekoho zabiji, tak jen proto, aby sama prezila.

3 0
možnosti
VV

Sorry, tablet mi to trochu poplett.

1 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2205x
Speciální pedagožka se zájmy v oblasti výchovy, vzdělávání, současných pedagogických problémů a mezilidských vztahů. S praxí ve speciální i běžné ZŠ. Tak trochu knihomolka,cestovatelka, sportovkyně, ale zejména pisatelka.

 

Seznam rubrik