Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

V Dubaji jsem byla několikrát a vždy jsem se tam cítila bezpečně. V Deire to vypadá léta už stále stejně:-)...po jejich.. přeci jste věděla kam jedete. A jistě jsou místa kde se ještě budete cítit bezpečně. A nebo jezdit po Čechách.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, vzhledem k tomu, že jsem v Dubaji byla několikrát a stále se tam ráda vracím, věděla jsem velice dobře kam jedu. Naprosto souhlasím s tím, že jsou Emiráty, díky své politice, jednou z nejbezpečnějších destinací světa. Můj článek také nepojednával o tom, že by zde nebylo bezpečno. Konkrétní místo zde hraje vedlejší roli. Jak jste si jistě všimla jedním z popisovaných míst byla i Praha. Chtěla jsem jen poukázat na to, jak velkou sílu mají myšlenky člověka (respektive spíše ta malá součást mozku nazývající se amygdala), ovlivněné událostmi z poslední doby. Že pocit strachu nebo chcete-li nepohody může přijít kdykoliv, kdekoliv a často zcela iracionálně.

0 0
možnosti
Foto

vždycky jsem ráda cestovala ale je pravdou, že poslední dobou si to už tak neužívám-strach je potvoraR^

0 0
možnosti
MK

Bouchá to sice čím dál častěji, ale pořád je to, jako když sednete do letadla a říkáte si, že to může spadnout. Občas to taky spadne, ale stejně lítám pořád dál. Cestovat budu taky ypořád dál, do Paříže, do Bruselu do Dubaje a na mnohem nebezpečnější místa. A tak jako vždy, budu se snažit nedělat blbosti a nebýt v nepravý čas na nepravém místě. Hezký večer :-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Kumprecht,

děkuji za komentář. Ani já nemám v úmyslu vzdávat se cestování :). Strach může mít člověk přece i doma v posteli :). Chtěla jsem jen ukázat, jak mohou v reálu vypadat dotěrné myšlenky, vyvolané vědomím možného nebezpečí.Hezký den

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, pane Záturecký, skutečně se svěřuji se svými pocity, nemyslím si, že by cokoliv ve článku zmíněného mohlo být předmětem chlubení se. Je pochopitelné, že si z mého článku vezme každý to, co se mu hodí a tak ani vy nemůžete být výjimkou. A co se týče těch zkušeností, tak nejen z TV a Internetu, stačí si přečíst mé starší články, třeba ten o Nice.......Pěkný večer.

1 0
možnosti
JZ

Opravdu se svěřujete se svými pocity, nebo se chlubíte se zážitky z dovolených?;-)

Pravděpodobnost, že se stanete obětí teroristického útoku, je opravdu nepatrná. Omluvte můj seximus, ale u žen se běžně setkávám i se strachem z pavouka, jenž je umístěn úhlopříčně protějším stropním rohu místnosti proti místu, kde se nachází žena. Takže se na mě nezlobte, ale tyto a jiné strachy budou mít asi opravdu hlavní příčinu ve vaší hlavě, jak připouštíte, než v reálném nebezpečí...

Jinak, ta poznámka, že máte zkušenosti s terorismem za poslední měsíce... tyto "zkušenosti" pocházejí ze sledování televize nebo čtení internetu?

2 3
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2374x
Speciální pedagožka se zájmy v oblasti výchovy, vzdělávání, současných pedagogických problémů a mezilidských vztahů. S praxí ve speciální i běžné ZŠ. Tak trochu knihomolka,cestovatelka, sportovkyně, ale zejména pisatelka.

 

Seznam rubrik