Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karma.Velmi dobře napdáno.Četl jsem rozhovor s panem Drahošem na Seznamu,všem ho doporučuji.Doufám,že do volby pujde.Je ovšem otázka kolik šancí má v českém prostředí moudrý,slušný člověk před populistickým lhářem...

1 0
možnosti
LP

Pokud je ten člověk takový, jak píšete, tak má velké šance. Jen je potřeba, aby ukázal, co si skutečně myslí. Pokud se však zjistí, že je stejně jako většina "elit" této země mimo a zastává proimigrační a proislámské postoje a staví evropanství nad češství, tak to pro mě moudrý člověk není. Pomáhat ano, ale ne úkor vlastní likvidace, tak jako se to děje.

0 0
možnosti
LP

V jádru s Vámi souhlasím. MZ jsem nevolil, ale pokud by se dnes volba opakovala ve stejném obsazení, tak bych jej asi volil.

Je hrozný, ale kampaně, které proti němu vedou, jsou ještě horší. Také musím říct, že vláda, Poslanecká sněmovna a Senát jsou v mých očích ještě horší. Za prezidenta se stydím, ale vláda, Poslanecká sněmovna a Senát dělají šílené zákony, které ničí naší společnost a naše životy.

Prosím Vás, můžete jmenovat někoho, kdo by podle Vás měl být prezidentem. Děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Určitě bych se nemusela stydět za osobnosti jakými jsou např. Pavel Rychetský, Jiří Drahoš a nakonec myslím, že i pan Tomáš Halík by ČR ostudu neudělal. Pokud vím už Václav Havel jej navrhoval jako svého možného nástupce.

0 1
možnosti
Foto

Jak má prezident omluvit, když tuto povinnost uložil soud Kanceláři prezidenta?

Teorie říká, že 1) politici sledují své soukromé zájmy, 2) usilují o znovuzvolení, 3) lavírují mezi voliči, lobbysty a byrokraty. JAK při vědomí těchto souvislostí může zůstat i ten nejmoudřejší státník moudrým, tak bych ód někoho slyšet. Tu moudrost může tak pouze předstírat.

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MS

Paní Manová klobouk dolůR^a karma samozřejměR^

3 2
možnosti
Foto

Neumět přiznat omyl či chybu je chybou největší....

Tak si říkám, když někdy sleduji aféry kolem našeho prezidenta, jakto že se mezi 10 miliony Čechů nenašel vhodnější kandidát...přesně jak píšete---moudrý atd.

Ale USA jsou větší a když se podíváte na jejich kandidáty na příštího prezidenta...také žádná sláva. Jak je možné že na tak významné pozice se nedostávají ti nejlepší, kteří by se dali považovat za výkvět národa?

5 0
možnosti
Foto

To je právě dáno těmi třemi zákony politiky (viz výše).

0 0
možnosti
ŠS

Zapomínáte na to, že Prima je soukromá TV. To, že si Kraus udělal i z Primy místo pro spacákování Havloidů je jeho ostuda.

6 7
možnosti
PT

P36e61t46r 77T22o92m11e79k

27. 10. 2016 18:31

Co to je spacákování havloidů ? Tím myslíte protesty proti té neúnavné bojovnici bobo za svobodu, která se teď sprostě vetřela i mezi opravdové bojovníky za svobodu ?

6 0
možnosti
JL

Milá dámo R^

A zde, včerejší talk show Jana Krause v nezkrácené verzi, kterou TV Prima odmítla

vysílat. Přeji příjemnou zábavu.:-)

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2068041965&feature=iv&list=PLwKJlrLDPPOEAXJ6F0ESVrVNy_B5ynFiH&src_vid=ZgBt6s7UaWo&v=Gu1VTP5zQNo

2 0
možnosti

Ano, byla tam skoro celá Antiparta.

2 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2374x
Speciální pedagožka se zájmy v oblasti výchovy, vzdělávání, současných pedagogických problémů a mezilidských vztahů. S praxí ve speciální i běžné ZŠ. Tak trochu knihomolka,cestovatelka, sportovkyně, ale zejména pisatelka.

 

Seznam rubrik