Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvostně napsáno. Síla tohoto článku se pozná v momentě, kdy buldočí fronta usoudí, že se jedná o nebezpečí pro buldočí rozvoj. A už je tu máme - buldočí aktivisty, žijící z labradorských peněz. Nemají nic na práci, než všude sledovat, zda články jsou bezzubé, či zda by mohly ohrozit buldočí plán na zničení labradorské říše, ovšem prostřednictvím labradorských peněz. A v tom je ta největší zrada. Labradorské peníze (peníze z našich daní a z daní činných lidí v jiných státech EU, zvláště signifikantní je to ve Francii a Švédsku) financují spolky, které mají za úkol zničit labradorskou říši.

1 0
možnosti
JR

J96a53r19a 90R97a62n26k

25. 7. 2016 0:18

Clanek je hezky napsany, priznam se, ze ziji v Labradorii a az na jeden problem s Buldockem jich zde zije asi 1.5 milionu a vychazime spolu psovsky dobre, ale bude to zrejme tim, ze v Psarlamentu mame skutecne Labradori hlavy a vzdy, kdy Buldoci chteji vystrkovat zuby, jdou na 5 let do napravneho zarizeni a posleze jsou z Labradorie vysoupnuti....i pokud je nekdo pristihne na letisti, ze chteli letet do buldoci tramtarie, takze si nestezuji;-)

0 0
možnosti
PB

..... mňo,- Ezop by z Vás měl radost !R^

2 0
možnosti
Foto

Problémem nejsou přistěhovalci, protože s těmi by si svobodná společnost hravě poradila. Problém se jmenuje "Demokratický stát".

Cituji Přemysla Holuba:

Když mi demokraté předkládají protiimigrační argument ve smyslu možného nastolení jiných mravů a zvyků, pod kterými budeme trpět, pokud se k nám nastěhuje velké množství lidí z jiného koutu světa, nemám k tomu co říct. Takový argument nemá žádnou logickou chybu. Pokud chceš demokracii, nemůžeš být nikdy svobodný, neboť ti vládne většina. Dokud patříš do většiny, žádný problém, ale když z ní náhodou vypadneš, tak si nestěžuj. Tvůj strach naprosto chápu a rozumím mu. A přeju hodně štěstí, neboť pokud se ti podaří být ve většině pro tvou falešnou svobodu po dobu tvého vlastního života, tvým dětem už se to podařit nemusí.

http://www.mises.cz/clanky/imigrace-v-sirsich-souvislostech-1939.aspx

0 0
možnosti

Problém není v demokracii, ale v debilitě valné části politiků, zejména německých, francouzských a belgických.

0 0
možnosti
Foto

K79a82r48e24l 68M49á58d36l58e

23. 7. 2016 13:47

Já bych to neviděl na pohádku, ale na bajku, protože to je podobenství na hodně reálném základě. Ale napsáno hezky, karmu jsem dal. A taky jsem byl jednou vyškrtnut z přátel. Bylo to od člověka, který se o politiku ani uprchlíky nezajímá, ale sdílel něco proti rasistům a xenofobům, co na první pohled mohlo působit vtipně. Napsal jsem ironický komentář a on se naštval.

3 0
možnosti
SH

Dávám Vám R^ stejně jako u předešlého článku!

3 0
možnosti