Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za zprávu. Doufám, že to tak (nebo i lépe) dopadne rovněž při řádných volbách a problémy, které mě a většinu lidí trápí, pomůžeme řešit vlastním přičiněním.

1 0
možnosti
MK

Velmi pěkné napsáno. Naprosto s Vámi souhlasím. R^

4 0
možnosti
MR

M74a84r38t49i14n 14R13a92m

26. 9. 2016 6:18

Karma! Popsala jste situaci přesně! Už dnes mi vadí holičky - dosaďte si klidně i jiný učební obor s maturitou, které mají papír a ne znalosti! Teď aby jeden zkoumal, zda přijímá do firmy absolventa základky či "inkludovance"!

0 0
možnosti
PK

Zdálo se mi, že averze vůči inkluzi byl spíš strach z přesunu problémových žáků - chování, nižší intelekt do normálních tříd, ne že někdo hůře slyší. A proto - budou se objevovat základky soukromé jako houby do dešti, školné, kdo na to má atd. Ale zajímavý pohledR^, díky. Jen nechápu proč jste u posledního výborného článku neotevřela diskusi. Já se u svého vnuka snažím od plínek aby obdivoval lidi, kteří něco dokáží - k paní doktorce, k řidiči tramvaje, pilotovi atd. Ne celebritě, která se proslavila, že se jí zvedla sukně.

10 0
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji za reakci na článek. Neotevření diskuse u minulého článku nebyl úmysl, ale spíš nepozornost při zadávání článku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2205x
Speciální pedagožka se zájmy v oblasti výchovy, vzdělávání, současných pedagogických problémů a mezilidských vztahů. S praxí ve speciální i běžné ZŠ. Tak trochu knihomolka,cestovatelka, sportovkyně, ale zejména pisatelka.

 

Seznam rubrik