Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Kvůli sobě a svýmu kouzelně čistýmu svědomí, když projíždím kolem louky s kravičkama...

Podobné hlášky jsou pěkné až na jednu drobnou chybku v logice. Před první válkou bylo v této zemi přes milion koní. V roce 1950 jich bylo půl milionu. V roce 1970 už to bylo jen 40 000. Proč? Protože jsme je kvůli vynálezům pánů Benze a Diesela přestali potřebovat. Proto prosím všechny vege a vega, aby si uvědomili, že v momentě kdy by se jim podařilo přesvědčit zbytek populace, že baštit maso není košer, bude následovat ta nejstrašnější genocida zvířat od vyhynutí dinosaurů. Nikdo nebude chovat stovky kusů dobytka, platit veterináře, krmení a zaměstnance aby se starali o zvířata jen tak z plezíru nebo pro parádu.

  

Neberte to prosím jako útok, Vy konkrétně pouze konstatujete svoji cestu, na tom není nic špatného. Moje svědomí masožrouta zase uklidňuje, že kdybychom já a většina ostatních nepili mléko a necpali se hovězím, žádné kravičky na louce neuvidíte, protože je nikdo chovat nebude.

1 0
možnosti
PK

Jinak ještě dotaz, jak souvisí ten karmohonící titulek s obsahem článku? Nějak mi to asi uniklo, možná jsem nečetl dostatečně pozorně.

0 0
možnosti
PK

No tak hlavně že se včas objevila ta Guru Jára ;-D

0 0
možnosti
Foto

Ten poslední odstavec je nějaký logický kotrmelec? Nějak tomu nerozumím.

0 0
možnosti
Foto

Zmoudřela? Po přečtení si spíše myslím, že zblbla.

5 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4251x
Miluju řezané kytky, spoustu polštářků a teplé huňaté deky. A nyní nově, zato nejvíc na světě, svého syna. Hlavně když se směje. Nebo když spí.

 

Seznam rubrik