Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

alex hart

14. 1. 2008 15:18
Zkusme posuzovat spravedlivě

A to jste, vážené dámy, asi přehlédly, tu všeobecně známou skutečnost, že tato průpovídka je stará již mnoho let a že toto úsloví zní v originále jinak, a totiž:  LEVNĚJŠÍ DĚVKA NEŽLI MANŽELKA. 

A v této podobě jej zná také naprostá většina mužů. Ony totiž náklady na milenku obvykle zdaleka nedosahují nároků manželky. A velmi často toto srovnání platí i po té sexuální stránce věci. 

Nejde mi zde vůbec o to navážet se do žen. Ale myslím si, že každá manželka by si možná alesopoň jednou za život mohla sama sobě položit tu otázku, zda ona sama se cíti svému manželovi  za ty peníze, co ho stojí, prospěšnější (a třeba příjemnější) než děvka.

V rámci spravedlnosti bych také doporučil všem pánům, kteří tento bonmot říkají, aby si zkusili představit, že manželku nemají a chtějí mít doma veškerou péči (O SEBE I O DĚTI) a také ještě chodit za děvkami, zda to opravdu vyjde laciněji než s manželkou. Řekl bych, že v některých případech to ale není tak jednoznačná úloha, a proto sem píši.  

0 0
možnosti

Jarda

14. 1. 2008 15:04
Tedy lapidárně:

když muž chce ulovit ženu, investuje do ženy;

když žena chce ulovit muže, investuje taky do ženy.

0 0
možnosti
LP

cjhcjd

14. 1. 2008 15:03
To teda koukám

Takže kdyby jste nebalila chlapy, tak by jste neměla na WC toaleťák a v koupelně mýdlo a zubní pastu? No nazdar;-D

0 0
možnosti

Jarka

5. 2. 2008 8:28
Re: To teda koukám

no jasne. delejte to jako v indii. leva ruka na stolici, nedotykat se jidla a usetrite za toaletak ;-D

0 0
možnosti

kočkakočka

14. 1. 2008 12:34
:-DDD

Jakožto vdaná už se nemusím takovými krávovinami zabývat, ale ani před tím jsem to neřešila zdaleka tak urputně jako vy. Jestli potřebujete tolik kosmetických, oděvních a kdovíjakých jiných berliček, tak vás opravdu lituju. V životě jsem na sebe neplácala tolik kosmetických s*aček, jako popisujete vy, nenavštěvovala kadeřníky (a to mám vlasy po zadek) ni podobné vydřiduchy, v podstatě se nelíčila, nevyhledávala módní trendy, ani nepokoušela trhat kuchyňské rekordy - a světe div se, ono to šlo i bez toho, rozhodně jsem nebyla sama a časem jsem našla i skvělého manžela;-) Takže zkuste změnit přístup, možná vám to prospěje, ušetříte a chlapi budou taky;-D

0 0
možnosti

Klára Bártová

14. 1. 2008 20:38
Re: :-DDD

Netuším kolik vám je let, proto nepousoudím, z jak vzdálené generace promlouváte, abych adekvátně odpověděla. Je možné, že jste typ "přírodní ženy", která skoro nic nepoužívá. Pokud patříte k tmavším typům, líčení nemusí být výrazné, ale snad nepůjdeme zpátky na stromy. Kosmetika, kterou jsem vyjmenovala, je zcela základní. Vlasy po zadek - to je pěkné na slečnách do 20 let. Pokud je pěstují od puberty a neostříhají je, pak mají perfektní kvalitu a je to ozdoba. To se ale s věkem vytrácí. Pokud o ně nijak nepečujete speciálními přípravky, pak si to umím představit. Ve výjimečných případech sluší dlouhé vlasy i starším ženám. Olga Sommerová, Blanka Matragi nebo trošku mladší Vendula Svobodová. To si ovšem nejsem jistá, jestli je nemají uměle zahuštěné či prodlužované. Jsou to ale ženy velice shik, které ty s*acky používají a fest. Přeji vám skvělého manžela. Ale já chci mít pocit, že partnera skutečně přitahuju, že se mu líbím a ne, že je se mnou a představuje si ty slečny z časopisů.

0 0
možnosti

ABCD

14. 1. 2008 9:41
Jak prosté...

kdo chce ušetřit, zůstane sám, kdo ne volí investice dle svých investičních záměrů :-). Někdo si koupí dražší ale v dlouhodobém horizontu pro něj možná "jednorázovku" a někdo dá přednost levnější ale v dlouhodobém horizontu pro něj možná dražší "trvanlivce" :-). Ale jinak máte samozřejmě veselou pravdu - obě strany to vždy něco stojí :-)...

0 0
možnosti

Jarka

14. 1. 2008 7:00
clanek

byl lehka nadsazka, ukazujici muzum, ze i zeny do sebe museji investovat :-).

Ja se pobavila, protoze jsem jedla zdraveji a muj pritel byl na klasiku, takze nekdy se stalo, ze jsme byli potravinove nekompaktibilni :-) ... ale i to je resitelne.

0 0
možnosti
AH

nyny.

13. 1. 2008 19:55
šmankote

Chcete říci, že ať již z jakéhokoli důvodu, jste opravdu tak úžasný příklad reklamního marketingu módních značek, kosmetických firem a pod.? Proboha, doporučovala bych přestat číst ženské časopisy a zapracovat na obnově myslivny.Žít podle trendů a mít pocit, že je to kvůli chlapům, musí být neskutečně stresující. To nemyslím pejorativně, ale pokud vás to těší a uspokojuje, tak proč ne ;-D;-D Chlap, který zastává názor, který je vaším námětem není přece vůbec něco, s čím by stálo za to se zahazovat, ani myšlenkou :-P

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

13. 1. 2008 12:46
Zdravim

Nevidel bych to tak cerne. kazdej neco utrati. ale ze bych u holky hledal po byte to co ma doma moje mamka, to se mi zda trochu moc. a kdyz dojde hajzlak, tak se proste skoci pro novej ne? A muj nazor je, ze holka je nejhezci hned po ranu, kdyz se probudi, je zmuchlana jako noviny, neucesana a ma slinu na brade. Verte mi, nekdy nas to hrozne bere. ale jinak hezky napsany. mejte se

0 0
možnosti

Klára Bártová

13. 1. 2008 16:03
Re: Zdravim

No asi jsem ještě nepotkala nikoho, kdo by se koukal na obyčejné všední nedokonalosti s nadhledem a právě v tom viděl to pěkné. Příjemná změna. Díky za hodnocení.

0 0
možnosti

Nefin

13. 1. 2008 11:47
Jestli je pravda že takhle žijete...

Rada zadarmo. Přestaňte číst přiblblé ženské časopisy. Pochopte, že si takovým nákladným přibarvováním skutečnosti jen zužujete skupinu potencionálních zájemců o seznámení. Soužití s mužem je o něčem jiném.

0 0
možnosti

Jarka

13. 1. 2008 0:46
nastesti tohle nikdo z meho okoli

nerika. A pokud by tohle z ust muze o ktereho bych mela zajem vypadlo, mazala bych pryc.  Protoze chlap, ktery takto mysli a pocita timto zpusobem penize a vubec ho takove spojeni napadne je pro me k nicemu. Mohlo by se mi lehce stat, ze az bych byla na materske, tak bych se mohla dostat do situace, kdy zacne vypocitavat hodnotu cloveka jen na zaklade prinesenych penez.

0 0
možnosti

zitaseimore

13. 1. 2008 11:11
Re: nastesti tohle nikdo z meho okoli

Já tohle zažila nedávno,a mazala jsem pryč,jak jen to šlo.Je to příšerné.Dokud jsme spolu chodili,bylo to jak v pohádce.Abych něco zaplatila-to by byla pro něho urážka! Jen co jsme začli spolu bydlet-u něho,začal počítat i zrnka rýže.Do 14 dnů jsem byla pryč.Sice  se k tomu přidružily další vlastnosti,ale tohle bylo neúnosné.A to jsem z těch šetřivějších-což byl i jeden z  důvodů,že si mne chtěl vzít.Ale co je moc,toho je příliš.Takže poučení-nejlíp být jen přítelkyni /tu děvku vypouštím,ono se to sem nějak nehodí/

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1830x
Jsem máma malé holčičky. Občas mám co říct a hodně často chci něco říct. Nemám problém být otevřená. Je to má forma terapie...víc sem nevmáčknu, takže:

Ing. Klara Bartova, MBA

www.facebook.com/Mandarinky
www.zenazenam.cz
www.facebook.com/Rok.Patrika

www.facebook.com/kouc.klarabartova

 

Seznam rubrik