Jedenácté setkání seniorů v Trnově a beseda s Janem Přeučilem a Evou Hruškovou

Páteční odpoledne 7. prosince si předvánoční čas většina seniorů z našich obcí zpříjemnila posezením v hostinci U Zárybnických, pořádaného Obecním úřadem v Trnově a jeho kulturní komisí.

Jako součást letošního programu bylo zvoleno vystoupení filmového a divadelního herce a vysokoškolského pedagoga Jana Přeučila se svou manželkou, rovněž herečkou, zpěvačkou a scénáristkou Evou Hruškovou. Jejich program moderoval herec, spisovatel, scénárista a režisér Tomáš Magnusek, který zmínil také úspěšnou spolupráci s paní Milenou Rohlenovou. Ta byla mimochodem iniciátorkou této besedy s herci. Oba své publikum skvěle bavili vybraným humorem, otevřeností, srdečností a v neposlední řadě zpěvem paní E. Hruškové. Odměnou jim byl vřelý potlesk a malá kytička.

 

Po vystoupení známých herců paní starostka informovala přítomné o proběhlých i plánovaných investičních akcích. Následovalo vystoupení dětí z houdkovské mateřské školy. Děti pod vedením paní učitelky Dvořákové a paní ředitelky Plachetkové předvedly veselé říkanky a písně s čertovskou tématikou. Přestože je pro nejmenší veřejné vystoupení vždy psychicky náročné, všechny děti je zvládly a byly obdařeny velkým potleskem.

 

Závěrem si všichni pochutnali na výborném jídle připraveném pohostinstvím U Zárybnických, a pak už následovala volná zábava.

 

Celou akci všichni hodnotili jako velice zdařilou, program byl zajímavý a cíl byl splněn – přátelé, kamarádi a známí se sešli, popovídali si, výborně se bavili a načerpali nové síly do dalšího období. Sdělila nám Petra Brandejsová

 

XI. setkání seniorů v Trnově 7. 12. 2018

 

Autor: Veronika Klapalová | středa 2.1.2019 10:34 | karma článku: 20,32 | přečteno: 6472x
  • Další články autora

Veronika Klapalová

Dětský karneval v Trnově

5.3.2019 v 17:04 | Karma: 9,00

Veronika Klapalová

Cesta za skřítky

8.2.2019 v 18:41 | Karma: 13,63