Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

To jsou ale žblebty. :-)

0 1
možnosti
MC

Máte velké štěstí, že to vaše hnutí je podepřeno soudruhy z minulých let. Hlídejte si laskavě své kolektivistické choutky, které ostatně spějí tak, jako u komunistů k další totalitě.Rv

3 1
možnosti
NM

...já jsem proti jeho zvolení neb teprve nyní nastanou problémy...demagog se ukáže v plné síle neb si bude myslet, že má ve všem pravdu;-O;-O!!

3 2
možnosti
MB

Což o to, pořád jsou nějaké půtky. Např. kdo kde bude v PS sedět - tedy Piráti v rohu. Opět demokraticky přehlasováno Ano + Ksčm + SPD Co protagonisté Babiš s Faltýnkem, už si již byli prohlédnout své novodobé ubytování ? Doporučuji přibrat Ratha a konzultovat s Kájínkem. Má zkušenosti i bombony - Motto firmy - Cukr, tichý a spolehlivý zabiják ! ... ! :-)

1 3
možnosti
PK

Ano, přesně popsáno ....jen jsem štastnej za pana Fialu , že je místopředsedou a nemusel přitom políbit ani prsten.

Děkuji pani profesorkoR^R^R^

6 1
možnosti
RC

Mimochodem - co je ucelem techto blogu? Hazet jedovate sliny, nebo sdilet myslenky? U minuleho blogu jsem poznamenal, ze nam za vlady ANO na radnici a ministerstvu dopravy "ponekud zamrzla" problematika prazskeho okruhu a pani profesorka se ani nenamahala neco odpovedet. A to mela celych 6! reakci v diskuzi.

2 2
možnosti
RC

Jak muze profesorka VS napsat takovou snusku nesmyslu?

To v ANOfertu funguje nejaka vymejvarna mozku, nebo co?

6 3
možnosti
VK

Neměl by být blog Anofertu zbarven do růžova, nebo má dáma výjimku?

5 4
možnosti
Foto

Autor určuje sám, kam bude článek zařazen (tedy vyjma nucených přesunů do Hyde parku nebo ilegality)

3 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 1383x
Profesorka ekonomie a vysokoškolská pedagožka dříve na Vysoké škole ekonomické v Praze, nyní na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. V letech 2014 až 2018 členka Zastupitelstva hlavního města Prahy a radní pro finance a rozpočet. Autorka mnoha vědeckých publikací, mezi které patří monografie, sborníky a odborné články v domácích i zahraničních časopisech.

Seznam rubrik