Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Draki

17. 4. 2011 8:49
Pokrytectví na entou

Ano ano, ovšem. Lichvářským finančním poradcům a společnostem přece vůbec nejde o to nacpat si na Vás prvořadě TO SVOJE BŘÍŠKO, oni přeci chtějí hlavně POMÁHAT JINÝM s "plněním svých snů"...a jsou skutečně jejich vlastní nebo jim byly vnuceny např. zbytečnými podnikateli Vašeho typu?... To stejné tvrdí otravný podomní obchodník, pojišťovák, šejdířský překupník čehokoli co zrovna nese...Všichni chtějí pomáhat. I drogoví dealeři dělají přeci jen to, "co lidi chtějí" a věřím, že i výrobci a překupníci zbraní SAMI O SOBĚ TVRDÍ, že jim jde o to především lidem POMÁHAT. Já tomuto POZITIVISTICKÉMU oblbování lidí říkám POKRYTECTVÍ NA ENTOU.:-):-)

0 0
možnosti
ZK

SID09

17. 4. 2011 10:55
Re: Pokrytectví na entou

Souhlasím s tím, že David je zloděj, který se svými zlodějnami ještě veřejně chlubí - inu typický příznivec  ODS. :-(!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 649x
David Kirš je podnikatel a autor knihy Miliónový email, zakladatel firmy SmartSelling a tvůrce online tréninkových programů EmailAcademy a Prodej svůj talent.

Nejspíš nejlépe placený internetový marketér u nás, který drží několik online prodejních rekordů. Zvedl v Čechách a na Slovensku vlnu info-podnikání, je vášnivým propagátorem poctivého email marketingu, info-marketingu, expert byznysu a také osobního rozvoje.

Dnes učí novou generaci podnikatelů, jak si (nejen) díky internetu zjednodušit život. Podívejte se na recenze Davida Kirše nebo zjistěte více o Davidovi Kiršovi na informačním webu.

Seznam rubrik