Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Důchod nesmí být záležitostí státu, jen a pouze záležitostí každého z nás. Tím by tento pseudoargument odpadl a pokud se počet obyvatel Evropy ustálí na nějakém přiměřeném počtu a nebude živelně stoupat, je jen dobře.

1 0
možnosti
LH

Vážený pane, na důchod jsme si celý socialismus spořili, respektive stát tam ukládal prostředky, ale Klaus nám ho vytuneloval.

Klaus připravil důchodce o 333 miliard.Psal se rok 1993. Tehdejší ministr financí Václav Klaus – později prezident republiky (v neblahé paměti)

přišel na „geniální“ nápad. Dlouho mu ležel v žaludku fakt, že existoval důchodový fond v celkové výši přes 330 miliard korun – tedy fond pro důchody lidí, kteří celý život pracovali a poctivě si tyto peníze ve státní kase nastřádali, aby na stará kolena měli z čeho žít.To bychom neznali Klause, kdybychom si mysleli, že to nechá jen tak být. Kdepak!Klaus tento důchodový fond zrušil spojením se státním rozpočtem.Peníze pro důchodce, naráz – jako mávnutím kouzelným proutkem,

zmizely…A cesta k jejich vytunelování byla otevřena… Už tu byla

rezerva pro různé pokoutníky-lobisty, hochštaplery, tuneláře, tedy

budoucí miliardáře tuzemské i zahraniční provenience!

Dejte si to do vyhledávače a uvidíte o co nás tento zrůdný systém připravil.

0 1
možnosti
JM

Česko je stejně přelidněné. Žádný přírustek obyvatel určitě nepotřebujeme.

3 0
možnosti

To platí o celé Evropě.

1 0
možnosti
FP

kdyz se podivame na naklady na mimoevropskou imigraci ve svedsku a britanii, tak nam vyjde, ze tohle nikoho nezachrani. naopak by to nasemu systemu slaplo na hlavu, aby se dal netrapil.. 

http://gatesofvienna.net/2014/05/sweden-and-the-cost-of-mass-immigration/

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/immigration/11209234/Immigration-from-outside-Europe-cost-120-billion.html

0 0
možnosti
IB

I53v40o 47B41o52u13š62e

7. 2. 2015 22:31

Najděte si raději nějaký jiný zdroj než Fjordmana.;-D

1 1
možnosti
FP

myslim, ze drtiva vetsina lidi v cr by zaplatila o 10% vice dani, kdyby ji bylo slibeno, ze se zastavi imigraci a zakaze islam (jeho vyznavani na verejnych mistech, vystavba mesit atd.).

2 2
možnosti
Foto

Drtivá většina by vás s vaším nápadem poslala "někam"Rv

0 1
možnosti

Získat legálně občanství není pro afričana nebo araba úplně jednoduché. Ale co mají evropané dělat s běženci vylovenými z moře ? Bez legitimace není jednoduché je deportovat. Částečné řešení by bylo omezit evropský souciální systém a tím je aspoň trochu odradit.

1 0
možnosti

Něco úplně jiného je legalizace nebo dokonce protěžování islámu v Evropě.

1 0
možnosti
PK

Vyhazování peněz, vytahaných z kapes daňových poplatníků je oblíbená činnost úředníků kteří se uhnízdili ve vedoucích orgánech EU. Proč musí mít kdejaký poslanec Evropského parlamentu statisícový plat a doživotní rentu, proč se z peněz vybraných v členských státech financují dotace pro kdejaké vyžírky a na spoustu zbytečných hovadin a soustavně roste zadlužení všech států EU. Kdyby se takhle hloupě neplýtvalo tak by nebyl důvod k obavám z budoucnosti..Tím, že  do Evropy nalezou miliony dalších vyžírků, kteří se nechají bezpracně živit rozbujelým sociálním systémem, se problémy jenom prohloubí.Po nějaké době nebudou prostředky ani na platy evropských úředníků a celý tenhle hloupý spolek konečně zkrachuje. Ale to už bude na nápravu zadlužených ekonomik pozdě.Nakonec v Evbropě vznikne muslimský stát s ekonomickou a životní úrovní stejnou, jakou má současná Afrika.

1 0
možnosti
IB

I41v11o 64B94o45u96š25e

7. 2. 2015 20:22

Ten EUROMED je právě o tom, aby se ti migranti zadrželi už v tý Africe. Mimo jiné.

0 0
možnosti