Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lady Humussprey

15. 8. 2011 21:53
Pozoruhodný rozpor

Nemyslíte si, že bychom se spíše než sexuální orientací jednotlivců, která je nvíc jejich bytostně soukromou záležitostí, měli věnovat daleko závažnějším a důležitějším tématům.(z vašeho článku)

Právě proto, že co si doma s partnery homosexuálové dělají pod peřinou je jejich věc, je udivující, že svoji sexuální odlišnost tak agresivně dávají najevo v ulicích měst. Že máme daleko důležitější starosti je jasné, ale proč s tou svou odlišnou orientací nás homosexuálové zdržují, aby se tím zabýval i prezident. Já když o žádném homosexuálovi už nikdy neuslyším a ani ho neuvidím, vůbec to nepocítím, jako újmu.Jedno si však homosexuálové vydobyli. A to, že poslanci i senátoři se po zhlédnutí té Prague Pride, adopce dětí do jejich péče zalekli a už to zřejmě nehrozí. Což je opravdu pozitivní stránka jejich pochodu Prahou.

1 0
možnosti

Reg

16. 8. 2011 1:09
Re: Pozoruhodný rozpor

Toho pochodu se zúčastnilo asi 4000 homosexuálů. V ČR žije asi 400 000 homosexuálů. Zhruba 99 % homosexuálů si tedy svůj osobní život (ponechám stranou, že vy to redukujete na "pod peřinou") nechává pro sebe. Přesto lidi v diskusích berou ono 1 %, kteří mají potřebu se předvádět, jako reprezentativní vzorek. Snad aspoň ti senátoři mají trochu logického myšlení, když už to jsou starší mužové a ženy.

0 0
možnosti

falm

15. 8. 2011 18:57
Váš názor

je Kanceláři prezidenta republiky, všem členům vlády, parlamentu, senátu, ODS ajiných politickcýh stran totálně ukraděný, stejně tak jako mnoha jiným a dalším. Vaše názory jim rozhodně žíly netrhají. Uvědomte si, že jste nula a ne nějaký VIP, který by stál za povšimnutí aspoň bulváru. A současná vládní garnitura Vás svými reformami nekompomisně a úspěšně odkáže do statutu socek, buďte v klidu.

1 0
možnosti

rudaz

15. 8. 2011 19:33
Re: Váš názor

Ale názory moudrých, kteří rozumějí zákonům(psaným i nepsaným)) a zákonitostem tohoto života na Zemi, nikdo ještě nevyvrátil. Vždy když šel někdo z vědců dokázat, že vše je jinak, skončil u Boha. GLBT hlásají lásku, doufám že i víru. Takže nechť se poučí a zapracují na sobě. Ovšem pokud se rozhodnou pro změnu. Vážných důvodů je  několik a možnosti dnes jsou nepřeberné. Stačí jen chtít něco se sebou dělat a néé se vymlouvat, že jsem se s tím již narodil.

Autorovi - že jste nezmínil příspěvky v diskuzi, které poukazují na možnost nápravy, změny životního stylu? Pro objektivitu Vašeho sdělení.R^

0 0
možnosti

TG2

15. 8. 2011 14:32
Bacha

Nebyl to Jakl, ale Hájek! :) Jakl tentokrát mlčel.

0 0
možnosti

abrakus

15. 8. 2011 14:23
Když ...

... pominu, že nevím, co jste chtěl blogem světu sdělit, mám jednu otázku: Proč bychom měli svoje slova přizpůsobovat svému postavení? ... (tak ještě jednu) Není to také nějaká úchylka?

0 0
možnosti

Milan Kic

15. 8. 2011 17:12
Re: Když ...

Reakce autora: Tímto článkem jem chtěl pouze prezentovat svůj názor na celou tuto akci. To, zda se v případě homosexuality jedná či nejedná o úchylku nemohu posoudit, protože nejsem lékař. Dle mého názoru není vhodné, aby se takto vyjadřoval ředitel tiskového odboru Kanceláře prezidenta republiky.  Myslím, že by svá slova měl volit trochu lépe, ale je to jen můj osobní názor, který nikomu nepodsouvám. Doufám, že jsem odpověděl na všechny Vaše otázky.

S pozdravem

Milan Kic

0 0
možnosti

Zenový Mistr Pi- Tcha

15. 8. 2011 14:12
Cože to?

"Nemyslíte si, že bychom se spíše než sexuální orientací jednotlivců,

která je nvíc jejich bytostně soukromou záležitostí, měli věnovat daleko

závažnějším a důležitějším tématům?"

Jenom taková malá otázečka, odkdy je potřeba bytostně soukromé záležitosti demonstorvat v průvodech? to je trochu schizofrenní..

4 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1097x
student, invalidní důchodce

Seznam rubrik