Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

sejde-li se čtvrt milionu lidí k protestu vůči jedné osobě, zavání to lynčem. lynč není demokratickým nástrojem, ukazuje to na známky fanatismu a kádrového fašismu. demokraté by se měli seznámit s tím, co je to vlastně demokracie

5 4
možnosti
AR

Máte pravdu. Babiš ví, že po odchodu z vlády jej čeká vyšetřování a obžaloba za Čapí hnízdo a také audit Evropské komise!!R^

2 1
možnosti
JH

J65a75n 93H13a78r10v42a85n

29. 6. 2019 10:24

Dívám se na uveřejněnou fotografii a žasnu nad tou "kulturou" :-/

3 3
možnosti
JH

J87a96n 28H35a17r74v70a86n

29. 6. 2019 11:13

- tedy konkrétně na ty sprosté texty na obrovských plakátech (pro mínusáře).

2 0
možnosti

R^

Tandem Zeman-Babiš: Premiér nikdy neodstoupí a prezident nebude nikoho jiného jmenovat premiérem než Babiše! Prezident se neoprávněně snaží držet naši vládu a nás všechny pod krkem podle vzoru výhrůžek Klementa Gottwalda!

:-)

3 1
možnosti
EK

Zrovna včera mi příbuzná vyprávěla, že známý "pražák" ji agresivně napadl "Co vy jste to u vás zvolili, burani." Tak se nedivte, koho ti "burani" příště zvolí.

8 3
možnosti

Komunisti chtějí opět nový Vítězný Únor 1948?

3 1
možnosti
Foto

Sparťani si zvolí svého kapitána a proti této volbě protestují slávisti. Co jim je po tom?

6 3
možnosti
PV

P44a57v18e84l 34V33é34b56r

29. 6. 2019 7:38

Slávistům zajisté nic. Však nám také Rusáci do volby premiéra, alespoň navenek, nemluví. Je to vnitřní záležitost sparťanů ... tedy pardon, občanů ČR.

1 2
možnosti
MB

No, já mám také obavy o naši politickou kulturu.. Ale zase z jiného úhlu..

Obávám se přílišného vlivu tzv. "neziskového sektoru" .. Myslíte si, že se Letná jen tak spontánně zaplní nespokojenými lidmi? To chce dlouhodobou masírku médii a více či méně koordinovanou součinnost řady neziskovek. Hmm..nezisková organizace, to zní ušlechtile a nezištně ...ale ve skutečnosti je to prosazování názorů toho, kdo to platí.. Jinak by přece neplatil..

Prostě děsí mě, že bůhví jací a bůhví odkud "sponzoři" jsou schopni vygenerovat ve společnosti určitý mediální obraz a vyhecovat atmosféru do takových rozměrů, kde se již ztrácí realita.

Že hájím Babiše? Ne, mluvím obecně. Já dokonce patřil k jeho zásadním odpůrcům, když vtrhl na politickou scénu se svými miliony (za které si leckoho koupil) a s aktivistickou naivitou a neurvalostí sobě vlastní ostatní osočoval, jak "kradnú".

No, vrátili mu to i s úroky. Do jisté míry mu to přeji, ..že si to zasloužil.. Ale nemohu nevidět, že ten mediální obraz je už hodně překroucený ..že se jednoduché nadávky a nálepky již běžně berou za fakta a pravdu. Nechci tady hájit Babiše a vyjmenovávat, co všechno není pravda a co všechno je skutečně účelovka. Jde mi o tu politickou kulturu, kde skutečnou politiku (a ne v prvním případě) nahrazuje "nepolitická politika" ..resp. nikým nevolení hráči v zákulisí (policejní plukovníci, mediální kmotři, různé zahraniční fondy atd).

U nás ještě přetrvává ideál masových protestů z roku 1989. Ale já dnes (v době svobodných médií a svobodných voleb) již masové protesty vnímám jinak. Střízlivěji. Jako masovou sofistikovanou manipulaci. Jako něco, co ve skutečnosti může ohrožovat demokracii. Něco, co nás strhává na úroveň banánových republik.

22 6
možnosti
SB

To nechápete, že je úplně jedno, kolik másla má na hlavě premiér, který nepanáčkuje před EU?

Prostě Babiš není z těch, kteří v Praze za slunečného počasí nosí deštník, když však v tu chvíli v Bruselu prší. Proto by se proti němu nějaká záminka našla vždycky, i kdyby byl čistý jako Evangelium.

A naopak: kdyby panáčkoval, tak by se kterýkoli průšvih zametl pod koberec.

Ve vysoké politice hodně často platí, že to, co se oficiálně prohlašuje za příčinu, je jen a jen záminka.

Už za dob antiky platilo, že po správci provincie se chtěla loajalita k Římu, a když tato podmínka byla splněna, mlčky se mu trpělo nějaké to rozkrádání, nějaké ty mravnostní skandály apod. A tento princip platí dodnes, i když už nemáme Římské imperium, nýbrž Evropskou unii.

Doby se mění, ale některé zákonitosti přetrvávají.

15 8
možnosti

Žasnu nad tím, co hlupců fandí prázdným frázím! :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1097x
student, invalidní důchodce

Seznam rubrik