Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Nebojte se, jako problém vás vyřeší a odstraní. Jen takto on to umí. Takže doufejte, že váš dopis mu nepředají - ti, kteří umějí pracovat s počítačem. :-)

0 0
možnosti
Foto

Jedna z variant odpovědí na otázku autora v závěru dopisu premiérovi "zda je tak atraktivní ležet doma a nechat se platit státem", by mohla znít. Zkuste si představit, že v tomto státě regulérně leží doma jedna nepracující skupina obyvatel ČR zhruba 30 let a je podle příslušného zákona /o sociální potřebnosti/ placená státem. Kdo by snad chtěl na toto "povalečské obyvatelstvo" nějak nadměrně a příliš často poukazovat, mohl by být považován nejen za rasistu, ale mohl by se velmi snadno dopustit trestného činu, který spočívá v nenávisti vůči osobám práce se štítících. [>-]

1 0
možnosti
JH

Přijde mi , že někteří lidé chápou ty restrikce jako charakterovou vadu vládnoucích politiků, jako nějaké celosvětové spiknutí.

V jejich nejlepším zájmu ovšem je, aby žádné restrikce nebyly, aby všechny obchody, hospody, atd., byly otevřeny, aby stát inkasoval co největší DPH. daně, atd.

Pokud k těm nepopulárním restrikcím přistupují a musejí tím současně řešit spousty požadavků na náhrady - je to jen proto, že mají zodpovědnost, aby nebyly přeplněné nemocnice a zbytečně neumírali lidé.

Všechny ty těžkosti jsou výsledkem pandemie a nikoliv zločinných politiků, jen hysterici se neobejdou bez obětních beránků!

1 3
možnosti
FD

Zbytečně podlézáte.Co je na něm váženého.Jaké zkušenosti,leda tak z podvodů a z praxe nepřátelských převzetí cizích firem.

2 0
možnosti
Foto

Problém jev tom, že vláda umí pouze větší či menší měrou zakazovat, zavírat, blokovat.

3 0
možnosti
MS

Nejhoší je, že před volbama nám zase vysvětlí, že za vše špatné může Vojtěch/Prymula/Blatný, a on to vše svkěle zvádnul a lidi mu to tam zase hodej.:-(

7 0
možnosti
ZM

...z plošného uvolnění mám trochu strach... Velký strach mám, z toho, že při plošném uvolnění nás "uzavřou" okolní státy a s následky se budeme potýkat mnohem hůře, než při současném kočkopsovi...

4 0
možnosti
PK

Věřím, že to zase bude pěnit v pulitrech...R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1228x
Podnikatel

 

Seznam rubrik