Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

k tomuto by samozejmě nedošlo, kdyby současné vedení pirátů neprokoučovalo volby. bartoš s ferjenčíkem by pevně seděli na svých židlích a o mladé soudružce by nikoho nenapadlo ani uvažovat. Pirátstvo te ́d bude mít dvě možnosti. Bud podpoří současné vedení, nebo si zvolí radikální změnu. To ovšem nese sebou nebezpečí, že koaliční potenciál by s takovým vedením byl pro demokratické strany roven nule.

0 0
možnosti
PK

Já bych na základě jednoho prohlášení nedělal, tak dramatické závěry.

Například jeden z kandidátů na šéfa této partaje je i Lukáš Wagenknecht, pamatuji si ho ještě z doby kdy na Karláku školil interní auditory ze státní sféry a neobával bych se jeho levicové orientace.

Osobně si myslím, že měli ještě jedno volební období posečkat v opozičních lavicích.....

0 1
možnosti
TB

Ty desítky prokazatelných bolševiků k této straně jsou "jedno prohlášení"?

2 0
možnosti
AN

A55l95e29š 51N83o75v10á39k

6. 1. 2022 14:06

Babiš prolomil antikomunistické tabu tím, že požádal komunisty o podporu své menšinové vlády...jeho voličům to nevadilo...

Fiala už má komunisty přímo ve vládě a jeho voličům to nevadí :-)

10 0
možnosti
MV

komunista Babis pozadal komunisty - no ... koho jineho?

1 3
možnosti
JK
JK

Je dost laciné pokračovat v předvolební kampani, kde Babiš Piráty označoval za ultralevičáky, ekoteroristy a jiné extrémisty. Jaksi to v člověku vyvolává pocit, že se tomu musí postavit. Tahle kampaň byla úspěšná apoň tak, že kroužkování bylo masové. Zrovna Babiš, který díky komunistům vládl zvedl tuhle kartu, ale to mu bylo a je podobné, teď zase hraje hodného strejdu v obytňáku.

Piráti jsou jednoznačně parlamentní strana, která je nejvíc vlevo, ale podle mě o dost míň než bylo ČSSD s rozhazovačnou Maláčovou, že by plánovali podobné útoky na rozpočet se předpokládat nedá.

Je hrozně sympatické, že mají otevřenou komunikaci, na druhou stranu je to dost ubíjí, propírá se pak veřejně každá pitomost, kontroverze se samozřejmě ještě přifukují, aby to zaujalo. To je další prvek spíše pravicový, elita ultralevice je totiž přesvědčena, že koná ve jménu lidu, kterého se pak nemusí ptát a případné odpůrce je potřeba zlikvidovat, radikálně, fyzicky.

Nedělejme si obrázek o někom na základě pomluv, ale podle toho, co skutečně dělá. Vyplácí se to i v osobním životě. Ten nejvíc pomluvený, bývá často jen chytřejší a lepší konkurence. ;-)

1 3
možnosti
Foto

Levici si rozdělte na levici pro mladé a levici pro staré. Je samozřejmé, že mladý člověk po vstupu do samostatného života hledá své místo, jenže mu všude zavazí ti staří, kterým všechno patří a ti jim to nechtějí dobrovolně dát, takže první krok je k mladé levici (Anarchisté, mladí komunisté, Piráti). Potom jsou dvě cesty - člověk stárne a buď se začne starat sám o sebe a jde někam doprava, nebo chce, aby se o něj starali jiní a zůstane a stane se z něj starý levičák. A že by Piráti nechtěli nic brát? Třeba byty v Praze?

2 0
možnosti
JK

Předpokládám, že nekonečné stovky předlistopadových komunistů v řadách ODS s ministrem průmyslu Vladimírem Dlouhým v čele vás nechávaly naopak v klidu, říkám to správně?

2 0
možnosti
MJ

Až na to, že do ODS nešli přesvědčení komunisté, ale ti papíroví, mnohdy bezcharakterní prospěcháři.

0 0
možnosti
KL

V čem se liší současná vládní koalice od předchozí? Ta předchozí vládla s tichou podporou extrémní levice, protože k tomu byla rozložením sil ve sněmovně donucena. Ta současná má extrémní levici přímo ve vládě, přestože by se obešla i bez ní.

Andrej Babiš byl za přizvání komunistů k moci právem kritizován, Petr Fiala je v souvislosti s přizváním novodobých komunistů přímo do vlády chválen za "férovost".

Prostě změna...

19 2
možnosti
VV

Prominte, ale v ceskych pomerech se moc nevyznam, proto ten dotaz:

Kdo je ta extremni levice v soucasne vlade?

2 7
možnosti
MK

Souhlas a karma. S touhle bandou si ještě užijeme.

9 0
možnosti
Foto

Já jsem rád, že se takto silně začínají vybarvovat. Když jsem zde uváděl, že místopředseda Mladého Pirátstva napsal na facebook, že komunistické zločiny z 50tých let překonaly zločiny z let 90tých, málo kdo byl ochoten uvěřit. I tomu, že tento jeho názor pozitivně lajkovalo mnoho a mnoho jeho spolustraníků, kteří jsou součástí krajských a obecních zastupitelstvech.

Tak snad nastoupili na Road to Perdition.

Držím o víkendu té kandidující komunistce palce ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1293x
Slunce, moře a vítr ve vlasech. Klid, pohoda a uvolnění. Sklenka dobrého vína a společnost milých lidí. Děti a rodiče. Víc toho člověk k životu většinou nepotřebuje. A pardon, ještě zdraví.

Seznam rubrik