Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J87a54n 56R95á77ž

14. 8. 2014 10:42

Jak nešlo nic udělat proti tomu, aby se vyplnila poselství Nostradama, nic nenadělame s tím, aby se nevyplnila proroctví Sybily. Vývoj se zastavit nedá, jen zpomalit válkou. Číňané měli vyspělou civilizaci, která měla úžasný duchovní i materiální rozměr v době , kdy Evropané žili v jeskyních. Byli preválcováni, když svůj vývoj rozmařilé vládnoucí vrstvy zastavily, dravými Mongoly, později technologicky vyspělými Evropany. Evropa také měla své národní státy, které ve své době duchovně, materialní výrobou i organizačními schopnostmi ostatní převyšovaly. Všechny skončily rozpadem nebo byly ve válce poraženy, jakmile jejich obyvatelé přestali spoléhat samy na sebe. Řím skončil tím, že patricijové přenechali výrobu a armádu otrokům, dnes zase končí světová nadvláda Evropy a USA tím,že technologicky vyspělé země neuváženě expandovaly v domnění,ze jim vysokou životní úroveň zajistí někdo jiný a vedené scestnou ideologií globalizace, přestěhovaly své know how do zemí s levnou pracovní silou, která takto získané dovednosti dřív nebo později využije k ovládnutí zemí původu.

Japonci museli nejprve vše okopírovat a naučit se tak technologické dovednosti, aby po jeden čas ovládli svět elektroniky a aut. Přestali se pak přirozeně vyvíjet, mladí Japonci převzali neuváženě evropský způsob zahálčivého života a proto teď zaostávají. Číňané, Vietnamci, Indonesané i Indové to maji jednoduché. Těm jsme techlogické know how darovali, naučili jsme jejich techniky vše potřebné, aby mohli nabyté znalosti sami využívat v domnění, že dekadentní a líní Evropané si budou moci navěky levným spotřebním zbožím udržet svou nezaslouzeně vysokou životní úroveň. To teď skončilo a pracovitější (produktivnější) národy ovlládnou svět.. Evropa se buď ekonomicky a vojensky opevní, což dekadentní novosocialisté neumožní, nebo nás ovládnou buď Číňané nebo Muslimové. Osobně bych dal přednost těm prvním..

0 0
možnosti

Když se Čechů a Moravanů a i Slezanů rodí stále méně a méně, je jisté, že sem k nám přijdou lidé z plodnějších národů. Tato země poloprázdná nezůstane, na to je příliš pěkná a produktivní.

Tak mohli-li bychom si vybrat, kdo má přijít, přijmeme raději Vietnamce, Korejce a Číňany, nebo Alžířany a Palestince a Pakistánce?

0 0
možnosti

J24a92r45a 80R10a69n98k

14. 8. 2014 5:41

Ziji na jednom z ostrovu, o kterych psala Betty McD., mame zde jednu z nejvetsich cinskych komunit, ale vetsina domacich se snazi kupovat tak jak jsem jiz nekde dnes napsala "100 miles diet", nakupujeme od zdejsich farmaru, cell phone uz ma dokonce telefonni cislo, kde se muzete zeptat, ktery farmar pobliz Vaseho domova ma drubez, vepre atd. pobihajici venku, snazime se, jde to pomalu, ale branime se:-) Zahradkari i ve meste maji obcas stul na chodiku a muzete koupit zeleninu, ovoce, vajicka ci kviti pro manzelku, je tam pouze kasicka a kazdy se sam obslouzi:-)Vietnamce zde mame jine, vetsinou se dostavali za hroznych podminek na lodich...boat people, nebyli "prileteni".

0 0
možnosti

L95e57o 61W89o49l20f

14. 8. 2014 0:29

Praha se stala normální evropskou metropolí.

0 0
možnosti

Prostě, na rozdíl od zpohodlnělých Čechů/Evropanů jsou pracovitější a skromnější. Smiřte se s tím, že naše naše civlilizace končí.

0 0
možnosti

J29a63r45a 14R47a21n79k

14. 8. 2014 5:44

To zni pesimisticky, muzete to zmenit, ale neznam, jake jsou zakony s pracovnim a studijnim vizem, jak se kontroluje, kolik "pribuznych" zije v dome, je-li vubec nejaka kontrola dokumentu....

0 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 561x
Karatista, mistr Evropy i světa, člen Řádu strážců koruny a meče krále železného a zlatého, člověk jdoucí cestou Dó...

Seznam rubrik