Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo zná Krále Ubu např. v podání mistra Libíčka, mohl by mít srovnání.To je o ,,jisté"kulturnosti člověka. Že jim to zatrhli, to bylo o svobodě. Kdo se vtom tehdy viděl, poznal, byl ,,tou" potrefenou husou. Či ,,S pidlou vzádech".Atd.,atd.Zdravím;-)

0 0
možnosti
Foto

Já vám nevím. Politika na prknech podle mne byla vždy a nevkus a nevtip je konstantou od pravěku. Záleží na úhlu pohledu...

2 0
možnosti
Foto

Nic než ,,byznys", založený na vlně dehonestace jiných pro vlastní ,,úspěch", ergo na prknech ND.Také potřebují ,,svou sledovanost". Za peníze ze státní kasy. Se svobodou projevu to nemá NIC společného.:-/.

2 2
možnosti
Foto

já myslím, že ano.....i když osobně bych na podobné představení nešel....výzvy ke korektnosti byly pohřbem svobody tehdy i dnes. Není lepší si tu svobodně napsat, že hra byla blbá ne nechat je hrát?

2 0
možnosti
Foto

Politika nepatří do umění? Hmmm....tak to byl K.H.Borovský asi jen nevkusný primitiv......si tak hloupě a nevkusně rýpat do RU monarchie.;-D

"Za peníze lidu, se proti němu obrací zády", umělec jeden.....co mi to připomíná?;-)

4 1
možnosti

Typicky komunistické myšlení (které se bohužel vyskytuje i u lidí, kteří v té straně nikdy nebyli): Mně se to nelíbí, tak by se to mělo zakázat (tedy jak vy píšete " autor by neměl mít možnost prezentovat to na veřejnosti ";-D)...Víte, že právě tyhle způsoby, ona nesvoboda slova a vyjadřování byla jedním z důvodů, proč socialismus v r. 89 padnul?

Mně se taky psousta "kulturních" projektů vytváření i za státní finance nelíbí - ovšem nikdy by mě nenapadlo je zakazovat. Pevně doufám, že lidé s myšlenkami jako vy nebudou už nikdy mít možnost je uskutečňovat...

4 2
možnosti
LR

Ale vůbec to není o "komunistickém myšlení", ani náhodou! Je to o slušnosti, etice, morálce. Ovšem Vy, jako správná politručka a svazačka, vidíte komunisty a komunistické myšlení i ve svíčkové. :-)

2 2
možnosti
IB

Kdyby se Zeman choval důstojně (viz korunovační klenoty), tak by si z něho nikdo legraci nedělal. Nahrává jim sám. A potom se všichni divíte.

2 2
možnosti
SN

:-)  Souhlas !  JSte už několikátý, co to správně zhodnotil, je to nedůstojné, ať si o tom každý myslí svoje! Média se starají aby byl Zeman denně dehonestován, přitom co kdo ví o jeho skutečném zdravotním stavu? A že pije? Já tomu holduji už dobrých třicet roků, líbí se mi to a opilého mně nikdo v životě neviděl. V hlavě to má srovnané, konečně se cosi hnulo v tom zasmrádlém rybníku a voliči agenta oo9 s čírem, to nemohou zkousnout. Dovedete si představit, věčně spícího, špatně mluvícího s omezenou slovní zásobou člověka, jako presidenta ? Já ne!  R^R^R^

5 2
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 561x
Karatista, mistr Evropy i světa, člen Řádu strážců koruny a meče krále železného a zlatého, člověk jdoucí cestou Dó...

Seznam rubrik