Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkné, taky jsem chodila na třídní schůzky s úsměvem a radostí - nutno ale podotknouti, že teď v 5. třídě už se tam občas nějakého překvapení taky dočkám. Ne v prospěchu, ten znám velmi dobře (i když se synovi taky občas podaří "zapomenout" dát ŽK k doplnění známek), ale v chování - oni jsou synovi učitelé poměrně rozumní a nepíší každou "blbost" do ŽK, takže se pak na třídních schůzkách občas nestačím divit, když dávají historky k dobru ;-)

Přeji ať Vám úsměv vydrží do co nejvyšších ročníků!

Pěkný den!

0 0
možnosti
Foto

Pěkné zamyšlení ;-). Věřím, že pokud máte se synem vypěstovanou vzájemnou důvěru, nikdy nepůjdete na třídní schůzky se strachem.

0 0
možnosti

Na třídní schůzky je třeba chodit pilně a pilně navštěvovat i všechny vyučující v kabinetech, aby všechny ty učitelky viděly, že dítko má ve svých rodičích zastání a že si na něj proto nemohou zasednout a šikanovat ho, aby nenarazily.

2 0
možnosti

Na třídní schůzky je třeba chodit pilně a pilně navštěvovat i všechny vyučující v kabinetech, - až potud velmi dobře!!!! ---- aby všechny ty učitelky viděly, že dítko má ve svých rodičích zastání a že si na něj proto nemohou zasednout a šikanovat ho, aby nenarazily.----- tady dost špatně!!! Hlavně to říkejte před dítětem, to se mu uleví. Ale jinak hezký den.

2 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
naštvaný, nevrlý, znechucený děním v ČR a Evropě.

Seznam rubrik