Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte určitě pravdu. Ale taky by nebylo marné v zájmu vyvážené kritiky říci něco na adresu žen. Dost často se například setkávám s tím, že míjím na chodníku dvě maminky s kočárky vedle sebe v družném rozhovoru, které naprosto neřeší, že zabraly celý chodník. Taky mě dost vytáčí, když vycházím z pošty za kredenciózní paní, která se zastaví hned po sejítí tří schůdků a rozhlíží se po okolí, aniž by ji zajímalo, že jsem ji málem skočil na záda. A to už nemluvím o třech až čtyřech klepnách, které si vyberou stanoviště na nejužším místě chodníku a bezostyšně blokují provoz. :-)

0 0
možnosti
Foto

také že píši, nebo to nejde postřehnout?

0 0
možnosti

Jedno tu nebylo řečeno. Vždyť za to můžete, autore, vy! Co si necháváte posílat takové těžké balíky? 8-o ;-D

6 0
možnosti
Foto

Pokud jsem něco z Vašeho apelu nepřehlédl, pak jste se žádné z těch žen ani v jednom případě nezastal, tedy jste v rozhodný okamžik, kdy to možná mělo smysl, tedy zavoláním na chlapy ve skladu, nebo na ty v restauraci, aby se jako chlapi chovat začali, vámi popisované selhání nenapravil. V prvním případě jste s ženou sdílel její nelehkou situaci, a v druhém jste vyslovil dodatečné staré dobré "kdybych já..." až dnes tady. Je tak? ;-)

1 2
možnosti
Foto

... ale jinak souhlas, v zásadě máte pravdu. Snad to bude časem lepší. ;-)

1 0
možnosti

Jste absolutně genderově nevyvážený!!!!

0 1
možnosti
Foto

děkuji za názor, i když je pouhým výkřikem do tmy :-)

0 0
možnosti
Foto

No, bohužel někdy je smutné koukat kolem sebe... máte pravdu.

1 0
možnosti

ANo, je to smutné - ovšem nevěřte že dřív (tedy myslím to, co pamatuji, tedy nějakých přes 30 let zpátky) to bylo o moc lepší...A nejsmutnější na tom je, že si za to ženy mohou samy. Nejvíc sice ony šílené feministky, ovšem menší měrou i všechny ostatní ženy, které nad jejich šílenými nápady mávnou rukou, neprotestují, případně volí strany, které feminismus a tzv. genderovou rovnost podporují

5 0
možnosti
Foto

Nebýt feministek dodnes by možná ženy neměly ani volební právo. To, že si někteří i některé rovnoprávnost vysvětlují jinak je těžko vysvětlitelné. Každopádně, pokud by feministky měly takové slovo, bylo by mnohem větší (než pouze pár procentní) zastoupení žen nejen ve veřejných politických funkcích, ale také ve vedení velkých firem apod. Nemyslím si, že za hulvácké chování mužů mohou ženy, které si myslí že by měl být svět více rovnoprávný.

1 2
možnosti

Pomáhám všem, kdo to potřebuje. Ne pouze ženám.

3 0
možnosti
Foto

souhlasím. tento článek však byl zaměřen pouze tímto směrem. pomáhání ostatním by bylo o pomalu upadající morálce celé společnosti a do tohoto tématu se pořád nemohu přemluvit...zkazil by mi náladu na dost dlouho...

2 0
možnosti

to tak jednou v Praze na Hlaváku tahám kufr pomalu větší, jak já sama, eskalátory jak na potvoru nefungujou, tak se snažím se nezabít na schodech. Musela jsem vypadat asi hodně komicky, když se na mě dva týpci cca v mém věku (19) dívali jak na zjevení... na druhou stranu, mám kamaráda (taky stejně starého), pro kterého je samozřejmostí podržet mi dveře a nebýt mojí samostatnosti vycepované dvěma bratry, nosil by mi snad i kabelku ;-) 

Jinak, galantnost je moc fajn- zvedne náladu jak mě, která s překvapením zjišťuje, že gentelmani nepatří jenom do románů Jane Austinové a sester Brontëových, tak i onomu pánovi, který se ode mě dočká okouzlujícího úsměvu a upřímného díky spolu s uznáním jeho spchopností ;-)

3 0
možnosti
Foto

Bohužel máte pravdu. Jsou však muži kteří si toto chování dokáží velice dobře zdůvodnit. Nejčastěji - chce být feministka, tak ať si to užije :-/ Ono se to ale projevuje všeobecně i v chování mladších lidí ke starším a ještě starším občanům a to od inzerátů zaměstnání. 90% - mladý kolektiv tzn. vy nad 35 se ani nehlaste, nezapadli byste a tak podobně.

2 0
možnosti
Foto

Nikol, díky za fajn doplnění...zdůvodnění mužů mne napsat nenapadlo...asi bych pak musel tato zjištění otupit alkoholem...

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
naštvaný, nevrlý, znechucený děním v ČR a Evropě.

Seznam rubrik