Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Viděli jsme bohužel zničení malé strany v přímém přenose, na kterém se podílela naše mediální žumpa včetně naší "nezávislé" ČT. Kdo to alespoń trochu sledoval, tak té hloupé mediální masáží nepodlehl. VV chtěly spoustu dobrých věcí prosadit, ale neměly šanci proti těm všem ostříleným Kalouskům, Tluchořům atd. Velká škoda je určitě paní Klasnové, ale i tak čtyři členové VV byli znovu  zvoleni do PS.

0 1
možnosti

J59a63n 35H16a96n98á50k

31. 1. 2014 19:23

Naprosto souhlasím, že veřejnost prakticky ignorovala zásadní fakta, která provázela krátkou historii VV. Jsme toho názoru, že strana byla profesionálně rozložena Kalouskem, který figuroval i v těch odposleších. Nakonec i výsledek situace, kdy se strana roztříštila na tři subjekty značně napoví. Tj. je jasné, kdo je obětí, kdo byl hráčem a kdo z toho profitoval. Tím samozřejmě nechci tvrdit, že je Vít Bárta andílek, nicméně skutečně došlo k démonizaci jeho osoby.

Také jsem měl možnost s panem Bártou cca hodinku mluvit, na protikorupční tématiku, neboť k této věci má samozřejmě co říct a rovněž na mě nejen jako osobnost působil poměrně pozitivně v kontrastu s medializací jeho osoby, ale také v protikorupční problematice je poměrně erudovaný. To k Bártovi.

A co se týče Vás pane Kern, je na Vás vidět, že Vás politika opravdu táhne. V přechozím blogu jsem Vám uvěřil některé Vaše pozitivní prvky osobnosti, které jsou z článku patrné, věřím Vám to i nyní, nicméně doufám, že tím Váš politický turismus končí a další Vaše politické kroky, pokud budou, budou jaksi uvážlivější :)

2 0
možnosti
Foto

Pane Hanáku, děkuji za otevřenost. Bohužel se obávám, že Vás zklamu. Politické názory si myslím, že mám relativně stabilní, ale to hledání podobných lidí a zastánců je fuška...Jsem zvědav na Váš názor po dalších dvou textech...

0 0
možnosti

J72o23s22e33f 78N77o20v47a18k

31. 1. 2014 18:22

proste jen lezete z partaje do partaje a hledate kde vam daji funkci.;-D

1 0
možnosti
Foto

Josefe, děkuji za zasvěcený názor. Bohužel i toto vypovídá o tom, jak lidé politiku vnímají...

0 0
možnosti

Zmatený jak lesní včela.

2 0
možnosti
Foto

Jiří, a myslíte sebe, nebo někoho jiného?

0 1
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
naštvaný, nevrlý, znechucený děním v ČR a Evropě.

Seznam rubrik