Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milovník Bzučavky jarovské

1. 8. 2011 22:02
Ano, tak jste nas informovala, jak nosite ruzove gumaky

Doufam, ze zena jako vy nosi jedine Hunter Wellies. Ruzove gumaky na postavicce jistych rozmeru..? No nic.  ja dest nemam rada, ale zase neziju v Anglii, takze si nemusim vymyslet. Nemusim nosit holinky ani gumaky, nesleduji modu, nehodlam nosit v lete Ugg nebo holinky,protoze nejaka chora hlava s tim zacala. 

Jinak k barvam? Na cerne nebo bile se neda nic pokazit, ovsem cim barevnejsi odev, tim vice je treba nejakeho rozumu. Ne kazdemu slusi vse, fialova nebo ruzova / s tou opatrne. Proste priznavate, ze jste povrchni bytost, ze chcete vse sladit a je vam jedno, ze ve fialovocernych zebrovych satech vypadate podivne. Ale jsme radi, ze jste zase neco napsala na blog, vase clanky na Ona dnes nemaji takovy riz. To jsou porad pilire, trendy, outfity, topy a tahani si uz tak dost vytahaneho tricka.

0 0
možnosti

isabell

1. 8. 2011 22:42
Re: Ano, tak jste nas informovala, jak nosite ruzove gumaky

Netušila jsem, že jsou jarovské Bzučavky až tak kousavé ;-)

Já jsem za módu barevných gumáků vděčná, sice nenosím od jara do zimy skoro nic jiného, než nějaké páskovky, ale na houby jsou holinky ideální, takže jsem si hned s první módí vlnou koupila fialovo růžové s motýlky, byť jsem tyto barvy od puberty skoro nenosila- jiné na mě totiž v té době ani neměly- a teď v nich okouzluji v lese srnky.

Ovšem když se jak špinavý vágus táhnu s plným košem hub domů, stále si připadám "in" ;-D

A uggy? Na zmrzlé nohy mých babiček neznám nic lepšího, (kam se hrabou kostkované papuče s přezkou), obě dostaly ty nízké, kotníkové a nemohou si je vynachválit ....

0 0
možnosti

TondaN

1. 8. 2011 21:43
mám

rád staré kozy:-) bývají chytřejší jak mladé kozy!;-D

0 0
možnosti

isabell

1. 8. 2011 22:33
Re: mám

;-D R^

0 0
možnosti

Nero

1. 8. 2011 15:44
Lidé by se měli oblékat podle svého vkusu a POTŘEB!!

A žádná stará koza jim nemá co radit.

Prý je módní černá.Zeštíhluje.Opravdu,nedávno jsem jednu zeštíhlenou asi devadesátikilovou málem na přechodu večer přejel.Tak byla tu černou zeštíhlená!!

0 0
možnosti

Camino.

1. 8. 2011 16:19
Re: Lidé by se měli oblékat podle svého vkusu a POTŘEB!!

Fialova ovsem Vasim bokum slusi nejvice.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4307x
Nerozená optimistka s kladným pohledem na život s enormním zájmem o módu a všechno, co se týká této pro mnohé dost povrchní oblasti.

Seznam rubrik