Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
.

.Wendolene.

29. 11. 2010 23:57
Ale no tak.... to, co navrhuji modni navrhari pro mola,

to neni pro vetsinu lidi pouzitelne. Zajimat se o modu, to je opravdu jenom pro par lidi, kteri pracuji v tomto prumyslu a kteri si hraji na neco. Modni casopisy diktuji to a to, nac to mam ale nosit, kdyz v tom vypadam jako maskara? Proste vetsina lidi se snazi kupovat, co je v obchodech a ne vsichni maji na Armaniho, nehlede na to, ze i Armani dokaze usit pekne desy. Proc se mame zajimat o modu? K cemu mi to bude? Obohati to muj zivot, ze jsem utratila mesicni plat za jednu sukenku z kolekce Dior? Nosim to, co mi slusi, mam rada klasiku, modni diktat je zalezitost chudych lidi. Dusevne chudych lidi.

Jsou lidi, kteri za kazdou cenu nosi, co je modni a nehledi na cenu ci na to, jak vypadaji.Jsou lidi, kteri si nemohou dovolit modni znacky, a tak nosi nejake napodobeniny, bez ohledu na to, jak vypadaji. Jsou lide, kteri chodi obleceni porad hezky, umerne k prilezitosti, ale smejdit po buticich a utracet kvanta za jakesi modni vystrelky? To je spis pro svobodne  typu Carrie Bradshaw.

0 0
možnosti
S

SangInnocent

29. 11. 2010 22:57
móda

Jenže móda a módní časopisy jsou nesnášené právě proto, že kreativitu a originalitu zabíjejí, ne ji podporují, jak tvrdíte. Máte totiž diktát (velmi přesný), jak máte vypadat a co si máte za styl oblečení kupovat (nehledě na to, jak vám sluší či jak se vám líbí). A proč se tvrdí, že ti, co se o módu zajímají, jsou vyptlaní? No prostě proto, že většina z nich se těm módním diktátům podřizuje a zesměšňuje tak samu sebe. Kromě toho nepovažuji módu bohužel za nic důležitého, takže mi práce módní redaktorky, návrhářky, modelky nevadí, ale v ničem ji neobdivuji.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

29. 11. 2010 19:02
a o kolika nepochopených reformátorech

se vůbec nedozvíme, neboť upadli v zapomnění?

0 0
možnosti
A

atamka

29. 11. 2010 18:57
Mně

móda prostě nebaví!!! Je to tak špatné?:-P

0 0
možnosti
PH

petrph

29. 11. 2010 12:40
ale o to jde

Že většině žen jde o to aby byly vkusně a módně oblečené úměrně svému postavení, práci, společnosti ve které se pohybují i třeba i postavení a  oblečení partnera.

Pak je tu mnohem menší skupina žen  které musí být oblečeny podle poslední módy ať to stojí co to stojí.

A ještě menší počet těch co jsou ochotné se oblékat skutečně extravagantně v rozporu s míněním svého okolí.

Že jsou toho vědomi i sami tvůrci a obchodníci módního průmyslu svědčí i ceny které za své módní výtvory vyžadují - skutečně ono mnoho žen které by si tu poslední extravantgní  módu běžely hned koupit, není - ty ostatní si rozumně počkají až to samé si za pár let a pár korun koupí i v tom levném výprodeji.....:-)

0 0
možnosti
A

APEG

29. 11. 2010 12:22
Asi..

..jsem totální konzerva, ale jakou vnitřní krásu vyzařuje osoba s bůčkem na lebce?

0 0
možnosti
D

Draggo

29. 11. 2010 12:48
Re: Asi..

tak vybavi se vam vzpominky na echt domaci zabijacku. :-P

0 0
možnosti
CZTC

co ze to chces

29. 11. 2010 12:17
a co je nejdůležitější

móda ženským dává možnost navlíknout se do nějakých hadrů a uspokojit tím svůj smysl pro krášlení. Potom si můžou říct - "No, sice mám 30 kilo nadváhy, ale nějak jsem se vyšňořila, tak to těm chlapům musí stačit". Bláhové, nepravdivé (je to přesně naopak, šaty nikoho nezajímají, ale to co je pod nimi ano), ale opravdu velká skupina žen takhle smýšlí;-D

Ono je totiž jednodušší zakoupit "designer clothes" a přemalovat si obličej mejkapem, než vypadnout 4x týdně do posilovny;-D

0 0
možnosti
JN

DahliaPinata

29. 11. 2010 11:59
Nemáte tak úplně pravdu

To co mám na sobě musí vyhovovat mému životnímu tempu a práci, kterou dělám. Coco Chanel prorazila právě proto, že se životní tempo žen začínalo zrychlovat a soukání se do korzetů začínalo být nepohodlné. Totéž byl případ kalhot či kalhotového kostýmu pro ženy. Extrémně vysoké podpatky či platformy, latex a podobné věci nikdy nemohou proniknout do každodenní módy právě proto, že jsou nepohodlné... narozdíl od třeba kalhot vyzdobených spínacími špendlíky... které nepřekážejí v pohybu, dle mého názoru nejsou sice žádnou ozdobou, ale vyjadřují určitý postoj a názorový proud. To, co je v běžném životě nepohodlné a nepraktické, bude vždy na okrají, v centru zájmu módních fanynek, ale masově to ženy rozhodně nosit nebudou. Extrémně vysoké podptaky vypadají skvěle ve společnosti, na ulici v nich majitelka směšně pajdá. Latex může někoho vzrušovat, ale na ulici se v něm budete potit. Takové věci vždy zůstanou módními výstřelky, o masovosti na ulici (naštěstí) nelze vůbec mluvit.

0 0
možnosti
BK7

bledy kanadan 7

29. 11. 2010 11:55
Tolik ústavů

tu nemáme ;-D

0 0
možnosti