Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

martinxz

22. 2. 2011 18:22
jenže

jenže EU nevybudovala naše civilizace. Vybudovala ji skupina Bildeberg a světoví bankéři. Už jen proto je to zločinecký projekt. Mně pálení vlajky nevadí.

0 0
možnosti

MianG

22. 2. 2011 13:50
Máte pravdu.

Není třeba pálit ,,hadr s bludným kruhem".Stačí ho navyvěšovat vedle naší vlajky.

0 0
možnosti

DaM

22. 2. 2011 13:42
Vzhledem k tomu, ...

... ze EU zadnou oficialni vlajku nema, budou tam ti lide palit v podstate jen car modre latky se zlutymi fleky. A ja jim fandim! EU prinasi nasi zemi jen problemy a lidi by se meli vzpamatovat.

0 0
možnosti

Keltman4u

22. 2. 2011 13:56
Re: Vzhledem k tomu, ...

Jde o to, že je jedno zda EU má nebo nemá oficiální vlajku. Nejsem si jistý, zda třeba USA nebo VB mají v zákoně zakotvenou podobu vlajky, jde o to, že ta vlajka je považována za oficiální většinou lidí a lidé ji za vlajku EU považují.

0 0
možnosti

ELAPHURUS

22. 2. 2011 13:21
Vlajku EU

bych nikdy nepálil, protože mě tato partička nezajímá....

0 0
možnosti

darny

22. 2. 2011 12:48
Nejste náhodou multikulti?

"Podle mne je pálení vlajky ať už jakékoliv naprosto dehonestující hlavně pro člověka a národ, který je pálí. Je to výraz barbarství a naprosté neúcty ke všemu co naše civilizace dokázala vybudovat."

Chci se zeptat pane mudrlante, jak chcete tomuto nabubřelému, nikým nevolenému "prezidentovi" EU sdělit, že jsou zde lidé, kteří nestojí o fašistickou diktaturu EU. Tento člověk, se svoji dosazenou komunistickou suitou chce vládnout celé Evropě bez ohledu na národní státy. EU si již dnes přivlastňuje práva, která NIKDY nebyla projednána ani nastavena v LS.

Ano, jsem barbar, jdu se přidat k pálení Eurovlajky a ponesu transparent: Herman, Go Home !!!

PS: Pokud sledujete výroky Camerona, Merkelové, Sarkoziho a spol., dojdete jistě k závěru, že se politicky otáčí tam, kde jim zůstane zachováno jejich korýtko a samozřejmě moc a vliv. Viz např. projekt sociálních inženýrů - Multikulti evropa a současná vyjádření těchto lidí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1462x
Absolvent politologie, student veřejné správy na právnické fakultě, bývalý člen Akademického senátu Masarykovy univerzity Záliby: politický marketing, branding politických i nepolitických entit a kolejová doprava.

Seznam rubrik