Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pidla

21. 1. 2010 13:58
Nečetla jsem

ani článek, ani diskuzi, toto téma mne nezajímá, nemám zde o čem diskutovat. Ale dodnes jsem se domnívala, že opatření, která dosud zavedla redakce, jsou dostatečná. Čím více omezení, tím méně diskuze, tím méně má existence blogů smysl. Pokud se bloger obává, že diskuze nebude etická a to se dá odhadnout, ať článek nepíše, nebo diskuzi zavře, nebo ať maže neetické příspěvky. To nestačí????? Nevím, zda si uvědomujete, že s  začínáte projevovat jako profesionálové různých profesí, kteří vlastně chtějí-nechtějí  diskutovat . Aby po vašich zásazích někdo na blogy vůbec kromě vás chodil.

0 0
možnosti

Sebastian333

21. 1. 2010 14:07
Re: Nečetla jsem

teď nevím, jestli jsem Vás pidlo zcela pochopil - nebo Vy mě...můj příspěvek se netýká blogu, ale článku redakce...a máte pravdu, pokud nebudu chtít aby někdo diskutoval, neotevřu tuto možnost pod článkem. I takové články se tu objevují a nejsou apriori špatné....jenže podobně jako zákony na vše nestačí - je třeba morálních pravidel (a vice versa)...abychom si stanovovali hranice pro chování, které považujeme za přípustné a které ne...(a o tom má být tato diskuse :-) )

0 0
možnosti

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

21. 1. 2010 13:31
Je to boj o peníze z reklamy.

A neříkejte mi, že třeba Novinky se sterilní diskuzí mají stejnou návštěvnost jako dřív. Určitě nemají. Jejich diskuze byla nepřehledná a nyní ještě sterilní ... brrrr, kdo by tam chodil. iDnes se chlubí, že je nejčtenější a já bych tomu i věřil. Pokud ale omezí diskuze nad únosnou míru, většina lidí přejde jinam a jim spadne rating na prodej reklamy. Takže i kdybych to v tomto případě chápal, stejně tak chápu, že diskuzi nechají rozjet a teprve později ji uzavřou s tím, že "někteří zneužívali diskuzi k rasistickým útokům a opakovanému vyzývání k potlačování práv menšin a proto diskuze nemohla být mazána jednotlivě". Ale mezitím spousta lidí kliká a kliká a zvyšuje rating. Asi tak.

0 0
možnosti

Bucharovic

21. 1. 2010 13:25
Nechápu

Nechápu, jak může redakce ovlivnit množtví spoluobčanů, kteří mají evidentně sklony k vrozenému kretenizmu a dávají to najevo písemnou formou. Taková diskuse je dobrá k jednomu - aby se každý z nás, čtenářů, zamyslel a řekl si - ,,...tak takový já být nechci..." Ale někdy je dobré vědět, že tací lidé, kteří jsou schopní házet špínu i na článek o mrtvém dítěti, existují. Je to smutný, ale je to tak.:-( V.Kroupa

0 0
možnosti

Šerlok Homeless

21. 1. 2010 12:49
Naprostý souhlas

R^

0 0
možnosti

liason

21. 1. 2010 12:33
Obávám se, milý autore,

že redakce si pokoj nedá. Naopak, dovolím si tipnout, že v brzké době se zde objeví článek zaměřený na všechny aquaparky  a bazény v republice s výčtem všech utonutí a s komentářem nějakého narychlo sehnaného "znalce" na danou problematiku.

Média mají svůj mustr a z toho jen velmi neradi vystupují........

0 0
možnosti

Sebastian333

21. 1. 2010 12:36
Re: Obávám se, milý autore,

...což je přinejmenším - smutné...ale díky za reakci...

0 0
možnosti

TATRA 613

21. 1. 2010 11:41
autor byl...

zdá se neůspěšný plavčík...

0 0
možnosti

Sebastian333

21. 1. 2010 11:47
Re: autor byl...

?jak to s tím souvisí...?nebo patříte k těm co rádi pod takovými články diskutují...TATRO 613?

0 0
možnosti

PetraHor

21. 1. 2010 11:30
Otázkou je,

jestli má vůbec smysl psát takové články. Když už, tak stačilo napsat jednou větou, že se v aquaparku topil čtyřletý chlapec a byl převezen ve vážném stavu do nemocnice. A pak jen informaci že zemřel. Jenže bulvár iDěs z toho dělá událost dne. Na celou stránku, pěknou ilustrační fotku a všechno co řekla mluvčí nemocnice, mluvčí policie. Přesné časy co se kdy stalo, i co bylo pravou příčinou úmrtí. K čemu to? Nějaká diskuze pod něčím takovým je už jen dovršením celé této frašky.

0 0
možnosti

Dezo_MladykiHnusu

21. 1. 2010 10:51
autore, každý má právo na názor,

i vy. Tak proč ne i k této události. A pokud byste o tom něco věděl, tak byste (možná) zaregistroval, o jakou rodinu šlo! Jedná se o ty protěžované, kteří se ale o tlupu svých potomků (přestože jsou to vlastně jejich "výrobní" = výdělečné prostředky) zase tolik nestarají. Takže, díky multikulti mediální masáži, se příspěvkům ani nelze divit. !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2102x
Zajímají mě hvězdy a to nejen ty na nebi - i o ty politické se zajímám...

Seznam rubrik