Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

H0PE1@seznam.cz

1. 12. 2010 12:43
Tady

jablko nepadlo daleko od stromu. Takoví lidé by se měli izolovat ihned po porodu.

0 0
možnosti
LM

Sebastian333

1. 12. 2010 12:47
Re: Tady

jestli to tak je - pak o důvod navíc, proč potrestat i rodiče

0 0
možnosti
MJ

moudrá Jana

1. 12. 2010 12:26
Vážený autore,

není to nic jiného, než totální selhání systému a společnosti. Vina není na straně ani rodičů ani školy. V této společnosti a v tomto systému zvítězily peníze nad racionálním myšlením.;-D

0 0
možnosti
B

Bobrufka

1. 12. 2010 12:33
Re: Vážený autore,

blbost, zvítězila přehnaná humanita. Dítěti nesmíte dát na zadek, aby to nebylo týrání, hlavně ne už většímu facku, protože vás zažaluje... Výchova pokulhává v tom to je, autorita rodičovská a učitelská už vzala zasvé :-(

Zrovna tak kriminál, místo aby byl tvrdý a odrazoval, tak pouze omezuje svobodu, ale jinak je to ozdravovna;-€

0 0
možnosti

doriana_

1. 12. 2010 12:08
Souhlasím s tím,

že se jednalo o totální selhání všeho - všech faktorů, které tomu mohly zabránit. Ten fracek byl v minulosti trestán, prý to byl postrach okolí. Tak jakto, že se poflakoval po sídlišti a chlastal? Takovýmu bych dala "obojek" a musel by sedět na zadku doma, popř.v internátu.

0 0
možnosti
LM

Sebastian333

1. 12. 2010 12:48
Re: Souhlasím s tím,

- a jestli je v tom navíc recidíva...pak by měli jít rodiče jak říkal Werich: "do dolu a lámat kámen!"

0 0
možnosti
PH

Firefanatic

1. 12. 2010 11:54
Místy DOST vedle...

Nepochybně pro to, že 1 debil je debil, si nesmí milion mladých lidí dát k obědu pivo... určitě se to tím vyřeší.

Skutečnost je taková, že právě kriminalizací se stává alkohol a drogy tak lákavé. Nebo se minimálně sami zbavujeme možnosti kontrolovat.

Odnětí svobody za to, co udělá dítě, mi taky přijde šílené... většinou ano, ale ne vždy to musí být vlivem výchovy. A ostatně, proč jen u mladistvých? Dospělé snad taky kdysi někdo vychovával, že... pojďme pozavírat lidi za to, že jejich děti propadli drogám, ona ta skutečnost, že z jejich potomstva jsou trosky je asi mrzí málo, že?

Podle mě si mladiství uvědomují svou nepostižitelnost, a tenhle debil teď bude tvrdit, "jsem mladistvý a bylo to v afektu" a dostane pár let za trojnásobnou vraždu... Tohle je problém. Doživotí v trestaneckém táboře by bylo mnohem lepší. To by si to totiž dost možná rozmyslel.

Jinak ale s větší odpovědností rodičů i lepším školstvím souhlasím.

0 0
možnosti
LM

Sebastian333

1. 12. 2010 12:36
Re: Místy DOST vedle...

od jistého věku je člověk za sebe trstněprávně odpovědný sám - nepleťme do toho dospělé...a užívání drog není trestné - trestná je distribuce....

0 0
možnosti
MM

myskamiki

1. 12. 2010 11:48
ale ne

za prve si prectete Vzpoura deprivantu od naseho vyznamneho psychiatra MUDr. Koukolika, to ohledne te genetiky a ruznych vyvojovych vad.

A za druhe, zadny tym psychologu a spol. Jedine tvrda prace a tezky dril ho muze vylecit, jestli teda vylecit lze. Jestlize ne, tak tvrda prace, dril a eliminace od spolecnosti

0 0
možnosti
LM

Sebastian333

1. 12. 2010 12:38
Re: ale ne

máte pravdu - i já jsem za tvrdší tresty v podobě nucených prací, které budou veřejně prospěšné...a ať je ta práce opravdu "tvrdá"! (doufám, že sem někdo nepřipíše uranové doly s m.u.k.l.i.

0 0
možnosti
RH

Kruton

1. 12. 2010 11:38
NIfest

Jak chcete zabránit tomu, aby si nezodpovědní lidé pořizovali děti nebo se jim nevěnovali? Dnešní doba je dobou relativizace rodinných hodnot a toto je výsledek, táta kluka neřeší a máma je feťák, proč ne, když už se veřejně hlásá, že klasická rodina nemá hodnotu a je přežitkem. Ovšem házet vinu na společnost je to nejjednodušší, protože společnost jsme já, vy a další lidé, kteří na nikoho neútočí.... Jsou lidé s horším osudem, kteří nikomu neubližují. Neexistuje efektivnější způsob jak ochránit ostatní, než s tímhle magorem pořádně zamést!

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2102x
Zajímají mě hvězdy a to nejen ty na nebi - i o ty politické se zajímám...

Seznam rubrik