Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

První racionální slovo k tématu, co jsem za poslední roky četl.

0 0
možnosti
Foto

A co gaučová soldateska?

1 0
možnosti
BJ

Pane Kazimoure, bohužel máte plnou pravdu. Ale v tomhle státě si žádný politik nedovolí zkusit něco podobného prosazovat. Tihle současní mladí chlapci už nejenom že nechtějí na vojnu, oni ani už nechtějí moc pracovat. Čtyřdenní pracovní týden, pracovní doba podle mne, služební auto k dispozici i pro soukromé účely, atd. ....

2 0
možnosti
MB

ZVS jsem končil v roce 1979 a ve vojenské knížce jsem žádný povolávací rozkaz neměl. Ani jsem od nikoho neslyšel, že by ho tam měl. A že se toho mezi mezi chlapama o vojně nakecalo v hospodě a různě jinde, o povoláváku nepadlo ani slovo.

2 1
možnosti
Foto

Také jsem nic takového neměl. Každý jsme patřili pod určitou vojenskou správu a v případě mobilizace jsme se tam měli hlásit. Vojenskou knížku mám stále v šuplíku.

2 0
možnosti
Foto

Dnes jsou zbraňové systémy tak složité, že půl roku vojny nic neřeší. Naučit se dokonale ovládnout svěřenou zbraň vyžaduje aspoň tři roky vojenské služby.

0 0
možnosti
JK

Ano, to je zajímavá poznámka. Logické východisko je tedy na všechno rezignovat a pustit si v televizi seriál. Ty jsou srozumitelné pro každého a hned.

0 0
možnosti
JZ

Obnovení povinné základní vojenské služby nyní není z technických důvodů možné. Například nejsou kasárna pro ubytování mužstva a jejich pořízení by stálo miliardy korun, které nejsou.

4 2
možnosti
MZ

M25i36c34h55a23l 78Z62i22c45h

26. 2. 2024 18:30

Vymluva proruskeho dezolata,pul roku v roce muzou trenovat venku a spat ve stanu jako ti kluci ukrajinsky na dombasu co museji spat ve snehu v zakopech,ale to ty rusky muziku nepochopis.

1 5
možnosti