Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

A kolik jich jeste bude?

0 0
možnosti
Foto

A pak, že nejsou lidi! :-)

0 0
možnosti
Foto

Ptáte se, zda jde o úspěch či prohru - řekl bych, že jde především o černou díru na miliardy, a tam se nějaký ten milion celkem snadno ztratí, takže asi tak.

2 0
možnosti
Foto

Jinak, jsem zvědavý, kdo si ten Novičok nechá dobrovolně píchnout. Doufám, že se začne triem Semelová, Skála, Filip;-D Když to vydrží stalinisti, nemusíme se bát ani my ostatní. Za stranu, za lidi!

2 0
možnosti

Když odhlédneme od politiky, tak čínská vakcína je postavena na zastaralém principu (podobně jako ta česká) ta vás moc neochrání, ty dvě evropské mají rovněž s pochybami (před mutacemi původního viru vás také moc naochrání), Astra má dokonce prokazatelně vedlejší účinky, takže zbývá ta americká a ruská, obě z toho co se dnes nabízí to nejlepší, jen u té ruské s dodatkem, že bude záležet na tom, zda si jednotlivé šarže (výrobní série) dokáží udržet kvalitu původního preparátu.

0 0
možnosti
Foto

Perfektní článek, nedočetl jsem to do konce, ale i tak karma. Blatný byl ten nejhorší ministr pod Sluncem, na jeho konto jde těch 30 tis. mrtvých. Měli by jej soudit a odsoudit, ne jenom odvolat. Takhle to dopadá, když se pan Babiš spoléhá na odborníky. Kdyby to Babiš řídil sám a lidi se mu do toho nepletli, zůstali bychom Best in Covid. Ale co. Kdo měl umřít tak toho Blatný ubezdušil, takže je to vyřízené, teď ten Arenberger vyřeší do léta očkování, a to i proti rakovině, a zase budeme moci být na naší vládu hrdí. Perfektní článek, perfektní vláda, perfektní národ. Nic jiného nepotřebujeme, pan Babiš nám to zařídí a Fiala s Kalouskem se můžou jít vycpat, zloději jedni! /volná citace rozhovoru s jedním z Babišových voličů, aktuálně jsem absolvoval. Babiš má jistých 30% hlasů ve volbách, jde si pro ně, leží totiž na ulici/.

0 0
možnosti
SL

Blatný byl ten nejhorší ministr pod Sluncem, na jeho konto jde těch 30 tis. mrtvých. :-P8-o:-P

Pan Babiš by mu měl být vděčný - za částečné řešení důchodové otázky !

(omlouvám se za "černý" humor)

0 0
možnosti
JK

Moje chyba. Podlehl jsem přesvědčení, že k tomuto tématu se dnes vyjadřují ti co chtějí naléhavě něco osobního sdělit, ventilovat svůj názor, a ono ejhle ne.

Absolutně bezobsažné povídání, použitelné za jakékoliv situace, omáčka bez masa a knedlíků. No co, mé očekávání musí splasknout, jak říkám, moje chyba.

0 0
možnosti
Foto

Váš příspěvek je taky o ničem. Mohl jste napsat alespoň to, že ten Arenberger je kožař. Vůbec se nedivím, že je pro ten Sputnik. On sám ví nejlíp, jak člověku prospívá slaná voda. Ta je na všechno - na lišej, na vlka, na lupénku, i sifilidu a kapavku zmírňuje, zvlášť když se jí mohutně nadechnete. Tedy za mne - ten Arenberger je sympaťák, jednoznačně jsme v dobrých rukou.

0 0
možnosti
PB

Tomuhle nerozumím:

Evropská unie ukazuje svoji zbytečnost. Nedokáže ani tak jednoduchou věc, jako donutit evropské závody farmaceutických firem, aby po dobu potřeby dodávaly vakcíny pouze na evropský trh.

-----------

Navrhujete tedy zestátnit farmaceutické fabriky? Proč by si majitel nemohl svobodně rozhodnout, komu svůj výrobek prodá?

0 0
možnosti
JM

Svoboda dostává na frak všude kolem. Děti nesmí do školy, manželka si nesmí koupit boty, já nesmím do hospody. Koho zajímá svobodné rozhodnutí farmaceutické firmy v době pandemie a nouzových stavů? :-)

0 0
možnosti
PK

Velmi zajímavý (hloupý) přístup, odvolat MZ, který vyžaduje souhlas EMA s očkováním pro svůj národ.....

2 0
možnosti
Foto

Volby jsou volby, pane Korecký.... Voliči ti ať klidně pomřou, ale až po volbách /za mne - já bych klidně ten Sputnik nasadil i bez schválení EMA - při poctivosti ruské výroby jde stejně jen o slanou vodu, to nemůže nikomu uškodit:-/. Abychom se z toho Sputniku nezbláznili.

0 0
možnosti
Foto

Nic nového pod sluncem. Jsou ministerstva, kde se lídři střídají častěji než jinde. Když se k tomu přidá covid a švejkovsky laděný český národ, tak to někdo odnést musí.

0 0
možnosti
Foto

tuhle výměnu nemá na triku český národ

1 0
možnosti
Foto

Blatný nechce kývnout na Sputnik bez EMA, tak je odepsanej.

1 0
možnosti
Foto

Zatím se neuvádí žádné oběti Sputniku, na rozdíl od těch ostatních, tak asi to s ním nebude tak hrozné, jak by se mohlo, aspoň podle místa původu, jevit. Nějaký odborník se měl vyjádřit, že způsob jakým Sputnik působí na coronavirus pokládá za velmi chytrý a účinný. Sám jsem jednou očkován Astrou a šel jsem na to v době, kdy Německo tuhle vakcínu zarazilo. Kdyby mi obvoďačka sdělila, že budu očkován Sputnikem, asi bych měl obavu. Ne vůči principu vakcíny, ale jak kvalitně byla v ruských podmínkách vyrobena.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 12,40
  • Průměrná čtenost 595x
Dlouhou část života se zabývám historií. Píšu proto, protože mne to baví, vydělat se tím nedá a snad ani nechci. Jako elektronické knihy jsem vydal velmi obsáhlou práci „Průvodce dějinami zdravotnictví“, http://www.jine-knihy.cz/kniha/pruvodce-dejinami-zdravotnictvi o které si troufám tvrdit, že je nejobsažnější u nás a potom studii „Edvard Beneš bez adorace“ https://www.kosmas.cz/knihy/205623/edvard-benes-bez-adorace/ mapující život našeho druhého prezidenta v kontextu doby za využití vzpomínek jeho vrstevníků.

Seznam rubrik