Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pepino11

9. 6. 2009 14:50
ZVYK JE ŽELEZNÁ KOŠILE

Je to normální, že lidé nechápou problém zadlužování. Podívejte, kolik rodin si bere na dluh telefony, LCD televize, dovolene a podobne nepotrebne veci. Oni to nechapou na sve vlastni rodine, ze je lepsi chvili setrit a pak si koupit na co mam. Radsi se zadluzi a pak se to nejak pokouseji splacet a cekaji, ze jim prachy nekdo da. A kdyz se nabizi Paroubek, tak pro ho nevolit??

0 0
možnosti
PV

xKROKODYLx

9. 6. 2009 12:28
TY VIDEA? TO JSOU ZVRATKY !!!

nejlepsi je. Kvuli ODS prijit o praci ? Volim CSSD ;-D  NO JISTE !!! Ona zvedne zamestnavateli dane, on zkrachuje a uz si to supajdis na pracak... TROUBO .

0 0
možnosti
W

wllkk

9. 6. 2009 9:50
dík za článek

Dík za blog, jinak bych se na ty spoty nepodívala. Na to se asi nedá nic říct. Nejhorší je ovšem fakt, že nálada je taková vyhrocená.... a za tím stojí tady ty bláboly... místo nabídky solidního progamu házení špíny. Bohužel mě štve, že na tento způsob přistoupila i druhá strana...

0 0
možnosti
RT

čuk2gek

9. 6. 2009 9:07
jistota stejné chudoby všem - proto jsem je NEvolil

 

0 0
možnosti
F

Fiara.L

8. 6. 2009 22:29
Autor

Typický netahavý frajírek jak podle fota,tak popisu.Přesně díky takovým to tu jde od deseti k pěti.

0 0
možnosti
T

toka

9. 6. 2009 8:39
Re: Autor

Ano pane, a vy vypadáte na fotografiích jak, a když se představujete, říkáte co? Nebo se fotíte zády k fotoaparátu a do popisu o sobě lžete? Díky Vám to určitě jde pěti k deseti. ;-D

0 0
možnosti
J

jano.zincica

8. 6. 2009 21:29
hm...

" vážiť si štúdium"...čo to je za blbosť?!

0 0
možnosti
RT

čuk2gek

9. 6. 2009 9:38
no Janko, ty si přece vážíš svoje ovce

večer je ošukáš, ráno ti dají mlíko na parenicu a žinčicu a pak je pustíš na pasienku.

Jenže sosan zůstane u toho ošukání - za moje semeno vlnu a mlíko, kdo by se s nima tahal na pastvu, přece nejsem blbý. Stát ať přiveze seno.

0 0
možnosti
OP

OskarPokorny

8. 6. 2009 20:26
školné

Psát o školném jako nástroji motivace pro studenty ke studiu je naprostý nesmysl. Je vidět že jste nikdy nenavštívil VŠ ve státě kde je školné zavedené. Student v USA mi (za souhlasného kývání kamarádů) řekl že platí školu tak diplom je samozdřemostí a očekává nonstop párty(podobnou argumentaci používají i absolventi soukromích škol v ČR). Dále ve VB bylo školné zavedeno pře časem a i !!Svaz průmyslu a podnikatelů!! (který nemůže nikdo vinit z levičáctví přišel z alarmujícími výsledky že úroveň absolventů strmě padá. Zavedení školného je čistě ideologický problém. Levice bude říkat že školné způsobuje petrifikaci sociální mobility (což je třeba v USA pravda-sociální stipendia tam podle průzkumů dostávají výlučně děti bohatých) pravice to bude popírat, ale dopad školného na zvyšování kvality studia je opravdu velmi diskutabilní

0 0
možnosti
OP

OskarPokorny

8. 6. 2009 20:33
Re: školné

. A k tomu prvnímu roku na zkoušku - víte z přímaček  se skutečně nezjistí opravdové předpoklady studenta ke studiu(tréma, chvilková indispozice) - to se zjistí až v průběhu studia takže z hlediska kvality absolventů je skutečně možná lepší ten "zkušební rok" A k tomu co psal jeden diskutér. Ano kvalita studentů každým rokem klesá a nemusíte se pohybovat v horizontu 10ti let je to zřetelné i dva roky za sebou. částečně je to dáno snížením kvality výuky na středních školách - částečně je to dáno posunem mladých k jinému druhu informačních médií (knihu nevezmou do rukou a internet neni schopen suplovat odbornou literaturu)

0 0
možnosti
A

Aveva

8. 6. 2009 13:25
K tomu bydlení - ČSSD pomohla vytunelovat bytovky OKD

Rv

0 0
možnosti
OS

ondra slanina

8. 6. 2009 12:51
Demagogie

Já tedy nevím, ale jestli není problém se dostat na vysokou školu, tak to asi žijeme oba v jiné zemi. Nemluvě o poplatcích ve zdravotnictví. Byl jste poslední dobou u lékaře? Vy skutečně máte pocit, že třicetikoruna je zázračný všelék? Nemluvě o školném? Byl jste se někdy podívat jak fakulty vypadají? Jaké jsou problémy ve školství? Myslíte si, že to vytrhnou studenti školným? To, že to funguje v jiných státech, ještě neznamená, že to bude fungovat u nás. Až tady bude životní úroveň jako v jiných státech bude možné se o těchto věcech normálně pobavit. Je to smutné, ale stále ještě nemáme takovou životní úroveň, abychom se o smyslupném školném mohli bavit, nedejbože svěřit budoucího vysokoškoláka zdravým českým bankám a jejich nehorázným poplatkům. Česká republika pořád není normální stát západních měřítek, o čemž svědčí jak politická situace, tak nálada ve společnosti, která se projevila fatální neúčastí v evropských volbách. Btw. nejsem volič ČSSD.  

0 0
možnosti
HK

tnx

8. 6. 2009 13:22
Re: Demagogie

Co se tyka moznosti dostat se na vysokou skolu ....

Mam spoluzaka z gymplu, ktery uci statistiku na vysoke skole. Uz deset let dava stejne testy. Rok od roku jsou horsi a horsi vysledky. Jestli ma nekdo problem dostat se dneska na vysokou skolu, tak bych ho chtel videt nekdy v roce 1992. To by asi ani neodmaturoval.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

8. 6. 2009 12:05
Kontraproduktivita

Ukázalo se, že se to tak trochu nepovedlo zbalamutit všechny okolo na stupidní a demagogické spoty, bilboardy, výstupy v médiích.

No ale Jirka určitě najde viníky prohry.

Protože jak sám prohlásil:

Prohráli jsme volby dnes, vyhrajeme zítra (pozíří, nebo že by včera? - pozn.aut.) :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4074x
Twitter