Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JW

Zásadní věc je, že jste podcenila učitele. Téměř 22000 podpisů pod peticí proti tzv. kariérnímu řádu bylo jen malou reakcí na vaše polopravdy a někdy i vyslovené lži. A je jedno, zda byly o inkluzi, o růstu platů nebo o kariérním řádu. A těch 22000 učitelů má a mělo řádově víc žáků a ovlivňuje i jejich rodiče. Korunu všemu pak nasadili Stanislav Štech a Petr Pavlík urážkami petentů i členů petičního výboru. Kdo seje vítr, sklízí bouři.

0 0
možnosti
PB

Citát Valachové:

" A také práce. Poctivá práce s výsledky."

Má parafráze:

" A také práce. Poctivá práce s poctivými náměstkyněmi ministryň (vč. jejich kamarádek)."

Kdo z nás toho Čechova asi víc zku... jo vlastně deformoval.

Na těchto volbách je blbé, že kromě Marxový-Leninový nevypadla z veřejného prostoru i Valachová. O Šlechtové nemluvě. Ta je opravdu děsivá. :-)

0 0
možnosti
JH

Místo toho filozofování se zkuste s zamyslet, proč Vás tady nikdo prakticky nečte, proč lidi nezajímáte...

4 0
možnosti
JZ

J71o39s54e21f 70Z45a12j57í53c

26. 10. 2017 12:04

Vy jste příčina prohry ČSSD ve volbách. To, co jste udělala se školstvím znamenalo, že půl milionu učitelů nevolilo ČSSD tak jako dřív. Kdybyste naslouchala lidem z praxe, lidem ze škol, nikdy se tohle nestalo. Možná jste to myslela i dobře, ale vše je špatně. Inkluze, přijímačky, maturity, nárůst administrativy = to vše je proti voličům ČSSD a pak se divíte.

2 0
možnosti
Foto

Zcela zvrácený pohled na svět !

Agresivní levice se nedokáže poučit.

;-(

2 1
možnosti
PK

Místo práce pro lid této země jste vytvořili Antibabišfrontu a to bylo Vaše hlavní téma. To je neskutečně málo a vše ostatní co nyní po boji říkáte bych vyjádřil básníkem:,,Slova,slova a zase slova"RvRvRv

7 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik