Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Když se teď ohlížím, mám pocit, že jsme se možná míjeli.

Možná chtěl někdy víc on, ale většinou jsem chtěla víc já. Každopádně, nikdy jsme se v tomhle ohledu nesetkali ve stejném bodě.

Zdroj: https://katerinasuchankova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787768"; Takže vlastně je to tak "Podle té početnější skupiny mých kamarádů rozhodně ne. Prý chce vždycky jeden víc.

Zdroj: https://katerinasuchankova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787768"; ;)

0 0
možnosti
Foto

Je-li ten Váš přítel fešák, vzájemně si voníte, souzníte a cítíte v sobě oporu, tak se jednou stane, že budete milenci. V každém přátelství přijde situace, kdy se ta křehká hranice prolomí, ale vůbec to neznamená, že i v tomto případě se něco naruší, záleží jen na vás, jak to zvládnete.

Tím však nechci tvrdit, že ženy nemohou míti přátele mezi muži, to vůbec nevylučuji, ale jak je tam společná chemie, je to nebezpečné a těžko se to dá ukočírovat.V;-)

0 0
možnosti
Foto

Ono se říká, že přátelství mezi mužem a ženou je buď prologem nebo epilogem lásky. V ideálním případě obojí.

1 0
možnosti
Foto

Autorka by se měla napřed pokusit sama sobě si odpovědět na otázku, zda je možné naruby převrátit přírodní zákony?? Mezi jinými se například napřed pro názornost úplně vážně pokusit "zakázat kočce chytat myši"...? Její docela pochopitelné přání je upřímně řečeno ušlechtilé, ale značně nejisté a hodně vratké a může se kdykoliv nepěkně a rychle přirozeně "zvrtnout"...! I tak autorce přeji hodně úspěchů. ;-) !!

1 0
možnosti

Je to možné, ale zreb

0 0
možnosti

ale třeba ne tak, jak si to kdo vymaluje. Dobří přátelé jsou bratranci a sestřenice,kde intimní podtext málokdo hledá. Já se přátelům s bývalými partnerkami a většinou tam intimita už nehrozí. Jak to popisujete, tak jde o moc krásný vztah a takové ani dočasná intimita nezahubi.

0 0
možnosti
Foto

J49a53n 20Š17i84k

30. 5. 2022 10:32

Važte si toho, mezi vámi existuje souznění. Jen si myslím, že každý vztah mezi mužem a ženou, i přátelský, prochází vývojem. Pokud se vyvíjí, tak v 99% intimními důvěrnostmi skončí. Pokud ne a dostane se do bodu, kdy se není kam posunout, to souznění zmizí a může skončit neporozuměním, hádkami...Co se neposouvá zemře, tak to funguje v přírodě i vztazích. Moje zkušenosti a můj názor. Každý to má jinak, ale to co popisujete, chce velkou toleranci od Vašeho partnera a jeho partnerky a tu pochybuji, že naleznete. Ale podle sebe, nesoudím Tebe. Souhlasím se závěrem: Máte-li štěstí na mužského příteli a je mezi vámi souznění, je pro vývoj vztahu nejlépe, aby to byl gay...:-) Hezký den

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1316x
Ráda čtu a ráda se nechávám čtením inspirovat k zamyšlení.., nad vším, zejména pak nad fungováním mezilidských vztahů.

Psaní používám jako autoterapii – pomáhá mi v sobě dělat pořádek. 

Mimo jiné jsem máma čtyř dětí.

Napsala a vydala jsem knihu rozhovorů se ženami a muži, kteří mají mnoho dětí. Mnohamámy jsou k zakoupení na www.mnohamamy.cz a taky v síti knihkupců - pokud knížku chceš, budu mít mnohem větší radost, když si ji koupíš přímo ode mě na webu. 

Můžeš sledovat IG @mnoha_mamy nebo FB stránku Mnohamámy

Najdeš mě taky na Instagramu: @katerina.such 

nebo na stránce http://katerinasuchankova.cz kde je více blogů

Seznam rubrik