Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Mnohdy je pro děti lepší když se rodiče rozejdou než aby žily v atmosféře napětí, hádek a lhani. Tyto situace dětská duše vnímá a není to pro ně do budoucna dobře. Sice to ze začátku bolí, ale děti se snadno přizpůsobí a tatínky si možná užijí víc než když byl doma.

1 0
možnosti
EB

děti potřebují především dva milující a pečující rodiče, kteří spolu dokážou spolupracovat a vlídně vycházet. celkem jedno, zda pod jednou střechou nebo pod dvěma...

1 0
možnosti
LJ

Otřesnější zpověď jsem už dlouho nečetl.

Jen bych chtěl dodat, že já to nevidím tak černě, většina mých přátel žije ve spořádaném manželství. Řeší problýmy s dětmi, se školou, s penězi, se zdravím, nikoliv však s manželskou nevěrou. Bude to nejspíše tím, že jsme věřící a naši přátelé taktéž. Jednou jsme něco slíbili, tak to platí a dodržujeme to. Ani ne tak proto, že se bojíme božího trestu, jako proto, že víme, že je to dobré pro nás dva a hlavně pro naše děti. Víme, že těch pár chvil rozkoše by přineslo tolik problémů, že to nestojí za to.

1 1
možnosti
Foto

J80a20n 85Š10i30k

3. 5. 2022 12:53

Když člověk cítí, že je něco správné, má to udělat hned a neodkládat to, protože jinak vždy prodlužuje agónii něčeho, co už dávno není. Jenže druhým se vždycky dobře radí. Nebojte se. Všechno špatné jednou zůstane za Vámi a bude líp. Hezký den

1 0
možnosti
Foto

Neexistuje univerzální rada! Obecně by snad jen bylo vhodné ten nefungující spolek rozpustit, pokud to výrazněji škodí, zejména pak dětem. A ve vztahu k nim se snažit při hodnocení situace být maximálně objektivní (pokud to lze).

Vždy ovšem platí univerzální, že až na vzácné výjimky je problém, vina, chyba (či jak tomu chcete říkat) pouze na jedné straně. Proto je pro mnohé výhodnější být singl, protože se pak jen minimálně musíte přizpůsobovat partnerovi, čemuž se při společném soužití nevyhnete.

A být spolu jen kvůli dětem je mnohdy jen klišé, které škodí nejvíc právě těm dětem.

Přeji vám rozum a štěstí zvolit pro vás i děti co nejpřijatelnější řešení.

0 0
možnosti
Foto

Za tu zpověď karma, je to tak.

0 0
možnosti
ES

Možná je na čase to pustit. Ego se zdráhá, ale duše bude zase na světě ráda! Život je o vás, o vašem štěstí. VR^:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1316x
Ráda čtu a ráda se nechávám čtením inspirovat k zamyšlení.., nad vším, zejména pak nad fungováním mezilidských vztahů.

Psaní používám jako autoterapii – pomáhá mi v sobě dělat pořádek. 

Mimo jiné jsem máma čtyř dětí.

Napsala a vydala jsem knihu rozhovorů se ženami a muži, kteří mají mnoho dětí. Mnohamámy jsou k zakoupení na www.mnohamamy.cz a taky v síti knihkupců - pokud knížku chceš, budu mít mnohem větší radost, když si ji koupíš přímo ode mě na webu. 

Můžeš sledovat IG @mnoha_mamy nebo FB stránku Mnohamámy

Najdeš mě taky na Instagramu: @katerina.such 

nebo na stránce http://katerinasuchankova.cz kde je více blogů

Seznam rubrik