Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Krása je relativní. Ale nejkrásnější je ženská , která přinese k televizi plnou mísu jaternic a jelítekR^

1 0
možnosti
Foto

krásu vnímám jako harmonii tváře, těla a "duše" :) Cokoliv z toho působí li na mne disharmonicky, nejde o...krásu :)

3 0
možnosti
Foto

Na gymplu jsme jednou s jedním kámošem vystříhali z časopisů asi deset ženských tváří a dali jsme je pak spolužákům (a i několika profesorům) k posouzení. Byli jsme tenkrát docela překvapení, jak bylo konečné pořadí vyrovnané. Vysvětlil nám to až náš angličtinář: "Beauty is in the eye of the beholder".

0 0
možnosti
EK

E51v72a 80K81u89n20t55o51v93á

27. 1. 2014 20:38

Hezký článek. Jak říká naše fotografka- dokáže udělat krásnou z každé ženy - když jí dobře nalíčí a učeše. Jsou ale ženy, které k proměně moc nepotřebují - mají charisma. přirozenou krásu.

1 0
možnosti

Odpovím-li jen na titulek, krása je souměrnost. Ať ženská či mužská. Čím je člověk souměrnější, tím je hezčí. To platí pravděpodobně už pár set tisíc let (možná i pár set milionů, když jsme jako malý savci běhali po savaně a samičky hledali hlavně čuchem ;-)). A pak přichází na řadu móda. Móda může trvat měsíce či roky, jako třeba u oblečení či technologických výstřelků. Ale může trvat desetiletí či staletí, jako je třeba u ženské krásy či nošení saka.

Nebudeme si nic povídat, vzhled je důležitý. Jak u chlapa, tak u ženské. Když si holky povídají o chlapských zadcích, je to přesný odraz debaty chlapské debaty o ženských přednostech. V tomhle jsme stejní. Každý chce chodit s Bradem a nebo Jolie. Ale pak přijdou i další, méně viditelné věci, jako třeba inteligence, charakter, tolerance, sportovní nadšení, ... a ty jsou podle mě v dlouhodobém stavu důležitější než vzhled (ale my chlapi jsme přízemní tvorové, takže bych ani ten vzhled nějak nepodceňoval)

1 0
možnosti
MR

u chlapa je to jine, to jen v mladi je to dulezite, pak musi ukazovat krasu sve srajtofle;-D

0 0
možnosti
Foto

Otázkou je, co je podle Vás přirozená ženská krása. Vždyť historicky doložené palety sloužící k líčení jsou starší než 5000 let. Minimálně po tu dobu se tedy ženy líčí. Obdobně je to s depilací - První důkazy o praktickém používání depilace pocházejí z Mezopotámie. Egypťané se později snažili se vyvinout prostředek vyrobený na bázi cukru, citronu a vody, který by odstranil i to nejnepatrnější nežádoucí ochlupení. O parukách a příčescích nemluvě.

Vnímání krásy se pochopitelně mění s dobou. Určitou dobu je v kursu "holka krev a mlíko", jindy zas vyzáblina.

Myslím, že důležité je to, že vnímání krásy je individuální. Pokud se cítíte krásná tak, jak jste, bude Vás tak pravděpodobně vnímat i Váš parner. A o tom to je. ;-)

8 0
možnosti
Foto

Paní Koutková, jste jedna z mála co přesně popsala jeden ze způsobů depilace na internetu, a to pomocí velmi konzistentního C6H12O6 ...ODPOVĚDĚ´CO JE PŘIROZENÁ ŽENSKÁ KRÁSA A V KOLIKA LETECH A DO KDY, ZAČNOU LI PŮSOBIT OPAČNÉ HORMONY NEUMÍM. Chtěl jsem, ale zasekl jsem se a tak aspoň všem přirozeným ženám přeji pohodové dny.

1 0
možnosti
JR

J88a22n 97R26á60ž

27. 1. 2014 17:57

Omyl. Krása není abstraktní pojem. Krása je to, co v člověku vybudí nějaký libý  pocit. A tak, jak je každý člověk originální a neopakovatelná individualita, tak je i vnímání krásy ryze individuální pocit. Jen člověk nesvobodný  s potlačeným vnímání vlastní individuality, se může stádově přidat k tomu, co bulvár, módní návrháři a "celebrity" předkládají veřejnosti jako etalon krásy. Jen ta žena, která vzbudí v muži touhu, nikoliv jako reprezentační vzorek, ale tu pravou živočišnou touhu, je pro něj krásná. A je naprosto jedno jak je v souladu se vnucovaným pojetím ženské krásy.

P.S. V každém chlapovi je v podvědomí zakódován náhled na ženu jako na budoucí matku. A jak jasně vidím ve svém okolí, tak i jak lze pozorovat z jednání lidí  bulvárem sledovaných, tak dřív nebo později tento "kód" ovlivní jednání každého z nás. Vzdyť stačí pozorovat jaké typy žen jsou milenky těch, kdo si vzali věšák na prádlo, co by svého reprezentanta, či kořist, se kterou se předváděli na veřejnosti.

 Mimochodem: Hodně potměšile jsem se smál,  když známý guru vkusu a velká kritička všech žen, které měly jiné míry, než typizovaná modelka, byla svým milionářským mužem  nahrazena ženou, která má spíše rubensovsky tvarovanou postavu a velice se tak  liší od těch, které tak v televizi, či časopisech pro ženy  vehemetně vychvalovala jako ideál ženské krásy..

5 0
možnosti
AN

Moje kamarádka (pohledná)  to má opačně, je spíš rubensovský typ (ne ale obézní) a její manžel ji  vyměnil za mladou štíhlou kočičku,  se kterou si pořídil dvě děti a chlubí se, že i po dvou dětech je jeho nová žena pořád jak proutek.

0 0
možnosti
PJ

Žádnej silikon, žádnej botox, žádnej chemlon... bruneta nebo zrzka, prsa jedničky, maximálně dvojky, ani nedostatek ani přebytek tuku - při výšce 170 cm váha kolem 60 kg, nohy klidně chlupatý, ale bez haluxů a kladívek, každopádně však bobříka! A chloupky v podpaží jako bonus!

Obávám se, že v dnešní době už nic takovýho neexistuje...

3 3
možnosti