Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Í

í-mejlka

6. 1. 2012 12:18
Vydržte!

A dočkáte se nocí, ve kterých vyšlapete brázdu do keramických dlaždic a požijete nechutnou druhou večeři ze svých nehtů, protože vaše patnáctiletá dcera si vypne mobil a o hodinu přetáhne večerku pro návrat z diskotéky. Vydržte - a uvidíte, jaké věci si dovedete v té hodině představovat a jaké výrazy dovedete potom používat! Vydržte - a dočkáte se horších věcí, slibuju! :-)

0 0
možnosti
ABMMAB

a budou mě mazat a budou.....

6. 1. 2012 9:56
Mám

doma mám 5 měsíční dceru a všechny symptomy popsané v článku pozoruju na její matce ;-D Díky, alespoň vím, že v tom nejsem sám...

0 0
možnosti

Gletnulka1

6. 1. 2012 11:03
Re: Mám

Tak hlavně nezapomeňte na tu ženu, kterou byla "před tím" :) Tohle připomínám mému muži dnes a denně :))...Mimochodem i on přispěl svou trochou do mlýna při psaní článku, takže mužům se to nevyhýbá taktéž..;)

0 0
možnosti
ML

L_O_U_S

6. 1. 2012 9:34
Mně spíš nejde na rozum...

to, jak novopečené maminy (samozřejmě ne všechny) rozebírají na Facebooku svou péči o dítě do takových detailů, že tam veřejně klidně píší o vylučovacích návycích svých dětí. Nechtěl bych být tím dítětem, které se za pár let třeba dozví, že o něm někdo psal veřejně něco takového... I když, jak nad tím člověk přemýšlí, vlastně na tom není nic zvláštního. Jak píšete, čerstvé rodičky uvažují prostě jinak.

0 0
možnosti
JV

Myš Lenka

6. 1. 2012 10:37
Re: Mně spíš nejde na rozum...

jojo, hormony dělají divy. :-)

0 0
možnosti