Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Vadí mi řvoucí děti. Co vám vadí na tom, že to vadí mně?

2 0
možnosti
Foto

Já mám pocit, že se o tom (únavě na mateřské) možná dřív nemluvilo, zato dnes některé matky pomalu nemluví o něčem jiném. Kdykoliv se třeba dám na hřišti do řeči s nějakou matkou (ale je fakt, že to moc často nedělám), do pár minut si začne stěžovat, jak už jí to doma nebaví, jak je to furt to samý a já jsem z těchhle hovorů vyčerpaná kolikrát víc, než z dětí a domácnosti dohromady....na jednu stranu to chápu,taky si občas ráda postěžuju (ne teda cizím lidem)na druhou stranu mne osobně už spíš unavujou ty neustálé výkřiky na téma, jaká je to řehole. A dneska navíc existuje spousta možností, jak si tu mateřskou zpříjemnit.

2 1
možnosti
MK

Nemám co dodat, úžasné, výstižné, přesné, a já souhlasím... Díky, ten pocit, že v tom nejsem sama je k nezaplacení....;-)

1 0
možnosti
BH

Nechci malovat čerta na zeď, ale opakovaně chlastat sama celou flašku je začátek konce...:-/

2 1
možnosti
MP

Rozumím vám.Mám roční dvojčata a dvouleťačku k tomu dceru se začínající pubertou,letošního maturanta a ob víkend ještě dva kluky...je to občas taky pěkný mazec a kdo nezažil nepochopí.Přeji hodně sil a jako holka z Moravy doporučuji Chardonnay botrytický sběrR^:-)

1 0
možnosti
RP

Držte se! Byla jsem na mateřské se třemi dětmi. První dvě jsou dva roky od sebe a třetí se narodilo rok po druhém. Manžel manažer - od rána do večera v práci, po narození třetího dítěte jsme začali stavět.... Už jsem druhým rokem zpět v práci a ještě jsem nezačala mít pocit, že bych zůstala doma s dětmi. Jen bych občas potřebovala kratší úvazek. sem s dětmi hodinu ráno a dvě odpoledne a to je strašně málo. ;-)

0 0
možnosti
VL

O mláďata se dokáží postarat i naprosto primitivní tvorové a to jich mají na jeden vrch třeba i osm, tak nebečte!

3 9
možnosti
TT

No, oni ti rodiče ptáčků, koček, pejsků taky prožívají pěkné stres... A brečení vypadá jinak. Tohle je úleva. :-)

6 0
možnosti
JV

Jsem asi starší, ale tyhle výlevy z mateřské mě ani nebaví, ani nerozčilují - spíš jen kývu hlavou a říkám si: děvenko zlatá - makat budeš do osmašedesáti - užij si ty tři roky. a taky ještě jedna věc mě napadá: "sedmička vína" po dni se dvěma - zdravýma - dětma... je mi vás líto... vedle v baráku má  paní tři děti a jedno těžce postižené - doma je už asi patnáct let... no - jak jsem psala - kývu hlavou a říkám si "děvče nevíš která bije"...

7 7
možnosti
TT

Tak tohle zní jako výzva ke sklonění hlavy a k odevzdanosti. "Podívej se na ty, kteří jsou na tom hůř než ty! Buď šťastná a vděčná!" - Abych dodal, pokorná, svíčky zapalující... :-/

2 1
možnosti
VS

To zní jako že dvě děti jsou na blázinec. A co ty rodiny, kde mají třeba 4 potomky?

1 1
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2708x
Novopečená a hrdá matka, která si takto hodlá krátit těch několik málo volných chvil, aby nezblbla :)

https://www.facebook.com/pages/GPhoto-Kateřina-Ševč%C3%ADková/158776047629563

Seznam rubrik