Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LG

A jak to poznáte? Zda má člověk postoj, názor či přesvědčení proto, že je "ovce" nebo zda ho získal tím, že na "sobě pracoval" či "hledal souvislosti"? Tak i tak přece může mít názor přesně opačný než vy.

1 0
možnosti
MC

Bohužel máte pravdu.Jestliže budeme ovšem říkat, že pravice levice, to stejné je, tak nemusíme mít politiky a ani stát, protože si ho nezasloužíme a budeme se s tím muset poprat každý sám. Ti co nejvíce vše kritizují chtějí krást legálně nelegálními způsoby a mělo by jim to býti jasně řečeno.Levicová nálepka pro pravici "populismus a extrémismus" dostane jasné kontury, které jsou jednoznačně nalevo. A oni to vědí! Falešní altruisté konečně vymřou, neboť bez lumpáren "solidarity" neumějí žít.

0 0
možnosti
MC

Omlouvám se. Měl to být příspěvek níže panu Kšírovi.

0 0
možnosti
Foto

Znamená to, že člověk nestojí na jednom místě, využívá příležitosti, má touhu po tom vědět víc a potřebu rozvíjet se. Být každým dnem lepší než den předtím. Ne lepší, než ostatní, ale lepší než byl on sám. Vydávat ze sebe maximum. Překonávat své hranice. Ne každý má tuto potřebu.

0 0
možnosti
Foto

sousloví "pracovat na sobě" je jedna z těch šílených frází, které sice jsou moderní, ale ...co vlastně znamenají?

Tak nějak...nic?

0 0
možnosti
Foto

Každý to sousloví vnímá jinak. Mě rozhodně neuráží a ani se mi nezdá nějak šílené. Prostě řečeno pracovat na sobě znamená cíleně rozvíjet své dovednosti a znalosti.

0 0
možnosti
JP

Myslím že nejste upřímná.

Soudíme všichni, bez ohledu na to co si myslíme a soudíme v první řadě na základě vizuálního vjemu. Neubráníme se tomu, je to přirozené. Následuje pak čich a až na konci je osobní zkušenost.

0 0
možnosti
Foto

Nemáte pravdu i to se lze naučit, ale opravdu je zapotřebí získat určitou životní zkušenost a životní filosofii. Výsledkem takovéto dovednosti je, že začnete svět vnímat trochu jiným způsobem a ještě více začnete respektovat svobodu ostatních lidí a milovat svou svobodu o kterou se jen tak nenecháte nikým připravit.

1 0
možnosti
MC

R^Měla jste rovnou napsat, že nemáte ráda levičáky. To jsou totiž ty ovce.

1 0
možnosti
Foto

Já je házím do jednoho pytle i s mnoha pravičáky a říkám jim kolektivisté :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
 

 

Seznam rubrik