Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Já si na takovéhle hlouposti nepotrpím. V diskusi k článku jsem to psal. Myslím, že úplně neúspěšný nejsem, něčeho jsem v životě dosáhl, ale není to nic tak velkého, co by mě povzneslo mezi lidi, kteří jsou široké veřejnosti známí. Když jsem se nad úroveň nezajímavých šedých myší nedokázal povznést výsledky své práce, svého nadání a své píle, tak už mezi těmi šedými myšmi zůstanu a nebudu na sebe upozorňovat nějakým cedníkem na hlavě. Když si mě nikdo nevšimne pro mé zásluhy, tak si nezasloužím, abych z davu vyčníval. A když si to nezasloužím, tak se o to nebudu snažit nějakou lacinou extravagancí.

0 1
možnosti
PK

Víte, ono ale nejde primárně o cedník, nebo nějaké zviditelnění se, už vám to v diskusi lidé psali. 

Ta církev byla založena jedním fyzikem v Kansasu jako reakce na požadavek křesťanů vyučovat na státních školách vedle evoluční teorie i kreacionizmus.... a pokud je u nás umožněno nechat se vyfotit s vnějšími znaky své víry na doklad totožnosti, tak to onen mladík prostě udělal... že je to recese a nadsázka je jasné, ale vy z toho děláte zbytečně kovbojku, prakticky totiž byly dodrženy všechny právní náležitosti, proto je vaše mentorování prostě mimo.

3 0
možnosti
Foto

Srdečně zdravím Kateřino,:-)!

Díky za bezva článek. Nejprve jsem jen nechápavě kulil oči a moc tomu nerozuměl. Po přečtení celého článku jsem si teprve kliknul na úvodní odkaz a od té chvíle se neuvěřitelně dobře bavím.

Ale zatím se musím sebekriticky přiznat, že nevím, zda bych měl tu odvahu si takovou občanku pořídit. Takže budu prozatím alespoň veřejným fandou a příznivcem pastafariánů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Jsem člověkem který má rád život v každé z jeho forem. Svou činností a svými projekty se tento snažím chránit, či mu pomáhat v míře, na kterou sahám a stačím. Více o mé osobě můžete najít na některém z mých blogů. Též vystupuji pod nickem Kaczeka Osh - Vegan Pilgrim.