Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Daniel P.

24. 8. 2011 12:57
konformita?

"Pomohlo by něčemu, kdybychom dělali před ostatními, jako že to není pravda a podřídili se konformitě? "

To je poněkud, abych taky použil hezké slovo ok K, nekonzistentní úvaha. Jedna věc je zapírat, druhá věc je prezentovat. Abychom to oddělili od té homosexuální tématiky, kterou mnozí berou velmi osobně, použil bych za příklad náboženství.

Jednak si můžete pro sebe věřit, a na dotaz na toto téma pravdivě odpovědět, krom toho můžete svoji víru ostentativně dávat najevo, přizdobit se nějakým viditelným znakem věřícího a "evangelizovat". No a v některých případech si musíte věřit tajně, a víru zapírat, protože by Vám po prozrazení hrozila perzekuce.

0 0
možnosti

honzahoff

11. 8. 2011 15:26
Jestli to chápu správně...

Mě způsobuje netolerantní společnost problémy, neboť jsem považován za černou ovci rodiny kvůli svému protahovanému studiu. Zrušíme tedy akademické tituly a slavnostní promoce v Karolinu? Abych nebyl vystaven psychické frustraci, přes úspěšnějšími vrstevníky či sousedy? Už jsem k Vašim názorům všechno podstatné snad řekl, ale pro nezasvěcené znovu dávám odkaz

http://janhoffmann.blog.idnes.cz/c/201536/Ano-slecno-Knapova-mam-toho-DOST.html

0 0
možnosti

Jan Vrana

11. 8. 2011 15:12
Přirovnání mi nesedí

Mezi strkanim hlav do pisku a vystrkovanim (citat) "naleštěnych prdelek" je velmi široky prostor. Zda se mi, ze Váš nejoblibenejsi predmet na škole je demagogie.

1 0
možnosti

Livrak7

11. 8. 2011 17:10
Re: Přirovnání mi nesedí

Přesně, cpak heteráci chodí takhle komediantsky v průvodech a používaj nápisy naleštěná pička? Jsou zvrhlý a ještě si v tom libujou. Jsou zvrhlý hlavně psychicky.

0 0
možnosti

snaduzdost

11. 8. 2011 14:48
dalších konzervativně smýšlejících pánů o škodlivosti veřej

děvče, děvče, víc studujte!!! a nepřemýšlejte o pitomostech! Pak by vám bylo jasné, že londýnským násilím předcházely právě ty rozličné pride a love nesmysly!!!  Jak včera prohlásila jedna vaše londýnská vrstevnice: touha po svobodě!  Ještě jednou,  studujte, a až potom se prezentujte. Pak by to možná mohlo být alespoň dobré.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1906x
Jsem studentka Filosofické fakulty Univerzity Karlovy, která ráda komentuje aktuální dění i společnost jako takovou.