Zhubnu a konečně si koupím erotickou podprsenku

Není to zvláštní, že na velká prsa lze těžko sehnat erotickou podprsenku? Jsou přeci symbolem ženství. Naopak, na malá prsa lze sehnat erotické podprsenky, po kterých prsaté ženy jen závistivě vzdychají.

Ráda jsem sportovala, ráda jsem hodně jedla a diety jsem nikdy nedržela. Celý život mám hlad. Možná by mi nějaký esoterik sáhl do mého dětství a řekl by mi, že to bylo tím, že jsme byli chudí. A protože esoteriky nemohu vystát, tak jsem si do dětství nenechala sáhnout, a už vůbec by mě nenapadlo, že jsem měla špatné dětství, naopak. 

Je pravda, že moje horní část těla byla už tak od dvanácti let neúměrně vyspělá k mému útlému spodku. Prostě od pupku nahoru jsem mohla dělat všechno možné, ale moje prsa mi rostla a rostla, až vyrostla do ohromné velikosti číslo deset. Po jejich zmenšení jsem cítila ohromnou úlevu, ale nastalo divné období a já jsem stále ráda jedla, přestala jsem sportovat a zírala jsem do stropu, kde jsem řešila mnoho otazníků. Mojí duši, která sídlí v hrudi, se to vůbec nelíbilo, takže mi to dala najevo tím, že mi ta prsa zase vyrostla. O. k., fajn, ale vyrostlo mi i břicho a dokonce i zadek, který jsem měla vytrénovaný, aby byl vůbec vidět. Co já se nadřela.

Konečně jsem začala hubnout a nastolila jsem si přísný režim, do kterého jsem zařadila i sportování. Začala jsem chůzí kolem přehrad. A přišla kalamita, takže se kolem přehrad nedá chodit. Nemůžu riskovat pády a lámat si nohy a ruce. A už vůbec nemůžu riskovat moji krční páteř. Nevadí, vymyslela jsem si další sportovní aktivitu a šlapu doma u počítače. Je to docela nuda, ale kila jdou dolů. Zhubla jsem už osm kilo, možná by to i mohlo stačit, ale prsa se nezmenšila ani o milimetr. Rotoped zatím stále stojí v zimní zahradě.

Můj roční režim vypadá tak, že jsem čtyři měsíce v létě v Řecku. Plavu v moři, šlapu vodu, prostě fakt tam sportuji. Voda nadnáší, což není žádná nová informace, ale pro moji krční páteř je to ideální. Vydržím cvičit dlouho. Vždy někoho poprosím, aby na mě zavolal z břehu, že už cvičím čtyřicet nebo šedesát minut. Prostě si za den několikrát převlékám plavky, které mě u moře provází od východu až do západu slunce. 

Kde já můžu sehnat pěkné plavky, abych se v nich cítila dobře? Samozřejmě, že moje plavky nejsou celosvětový problém, ale pro mě je to docela fuška. A protože jsem žena, tak to je velký problém. Co velký? Ohromný problém! I proto jsem včera surfovala po internetu a hledala jsem nějakou pěknou podprsenku s erotickým nádechem. Kdybych objevila plavky, tak si je také objednám.

Vůbec nepřeháním, vydržela jsem hledat moje číslo podprsenky, případně plavek, u kterých potřebuji malý spodek, asi tak hodinu a půl. Nenašla jsem nic. Do N. Y., kde prodávají podprsenky ohromných rozměrů tedy nepoletím. A tak jsem si tady snila o tom, jak bych si založila firmu, která bude šít krásné podprsenky a plavky pro prsaté ženské. Přeci v tom problému nejsem určitě sama.

P. S.

Fakt mi to vrtá hlavou, jak je možné, že prsaté ženy jsou v prádle ošizené o tu krásu těch malých podprsenek?

 

 

 

Autor: Katerina Kaltsogianni | pátek 18.1.2019 8:50 | karma článku: 27,40 | přečteno: 1489x