Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Tine Turner byla v Praze před devíti lety a můžu říct, že její koncet byl jedním z mých největším zážitků. Úžasný hlas, celou dobu poskakovala jako mladice, nádherné štíhlé nohy, energii kterou by ji kdejaký bloger mohl závidět:-). Manželovi i všem pánům kolem bez ohledu na věk určitě ukázala vysněný svět v sedmdesáti:-).

2 0
možnosti
IM

Nejen poslední odstavec článku pana blogera u mne vyvolává myšlenku, že on je nejspíše takový 3v1. Tedy ne rozpustná porcovaná káva, ale egoista, narcis a ješitný chlap k tomu. A pokud si fandí a myslí si, že z jeho generace budou už úplně jiní důchodci, tedy mnohem lepší, tak to ať si raději nemyslí. Pokud bude většina jako on, tak to těžko. Jeho útoky na seniory nejsou hezké a jsou mimo chápání slušného člověka. Já jen věřím, že on patří k menšině, která takto uvažuje. On však o tom i píše a to veřejně:-/. Já takové lidi jako je on naštěstí kolem sebe nemám. Naopak ani náznakem a to je pro mne štít proti takovým, jako je ON.

4 0
možnosti
Foto

Ilonko, prostě se mu ta satira vůbec nepodařila. Jen si to neumí přiznat, což také o něčem svědčí, že?:-)

4 1
možnosti
VV

Sice jsem se do ni nezamiloval, ale jeji pisne jsem poslouchal rad. No a napodzim uz ji bude krasnych 80 let.

Mam rad takove babicky. Zrovna vcera nam v Abendschau zpivala o par let mladsi babicka Suzi Quatro a doprovazel ji band jejiho syna.

1 0
možnosti
Foto

Milá Katerino, abych smysl Vašeho textu pochopila, byla jsem nucena přečíst si i oba články blogera pana Jiřího Turnera, ač jsem to původně neměla v úmyslu. Co se týká satiriků - mezi nimi si vybírám, k těm prvním patří je K.H.B., ale nenapadlo mě mezi ně zařadit i našeho blogera Jiřího Turnera. Po přečtení jeho článků o důchodcích je mi to úplně jasné. Patří mezi ně - a to zcela oprávněně. Však by mi značné procento čtenářů dalo za pravdu. Zrodil se velký satirik na webu iDNES. Hurá... (A to vůbec nepodotýkám, že je úplná 1 s *). Ale i ta píseň zpěvačky T. Turner je krásná - a to bez satiry. ;-)R^

2 0
možnosti
Foto

Doufám, že tu moji "chválu" i on správně pochopil - coby "ironik a satirik...":-/

2 0
možnosti
Foto

Tina je můj ročník, ať nám to s Tinou ještě dlouho vydrží. Jinak, humorně napsanéR^R^:-)Hezký večer, Katko!!

1 0
možnosti
OK

O71t54a 54K49i21n16c

9. 5. 2019 15:41

Tina Turner je vedle Janis Joplin mojí nejoblíbenější zpěvačkou vůbec.

1 0
možnosti
Foto

Napsat o nějaké ženě, že je "stará", je nevkusné a nevychované.

0 0
možnosti