Zakládám hnutí "NE" a budu předsedkyní

Proč ne? Ani můj původ není český, jsem Řekyně, umím o dost lépe česky nežli Andrej Babiš a nechodím hnutá na jednu stranu s plnou taškou lejster, protože používám laptop. Prostě jsem modernější.

Nejdřív se zvolím. Zatím jsem sama, takže tady nevidím žádný problém. Jako první cíl bych si dala, že se domluvím s Řeky o těch dětech, které sem údajně chtějí poslat  jako sirotky. Jela bych tam, pěkně bych si řecky poklábosila, což není vůbec žádná legrace. Musíte se zeptat těch,co mají na starost zorganizovat převoz sirotků, na jejich vlastní děti, na jejich babičky, jak se cítí ženy v přechodu a řecké muže nefalšovaně obdivovat, že jsou fakt dobří, že je to na nich vidět. Vyměknou a přiznají pravdu.  A to nikdo z Čechů nedokáže, protože to je hra na vysoké úrovni, kterou jsem se dlouho učila. A zjistila bych vše, protože ty dezinformace jenom ty ubohé děti poškozují. A tady si srandu nedělám, protože moje maminka sem byla převezena partyzány na převýchovu.

Hned z letiště bych skočila za Janisem Varoufakisem, protože je to velký sympaťák, vím kde bydlí, a má senzační manželku.Trochu mě zná, takže bych mu předložila oprášený projekt o záchraně Řecka, který mohl být předán EU v den jeho odvolání. Řecko má 16 tisíc km pláže a tři tisíce ostrovů. Více neprozradím, protože to je moje know how. Celá EU by se posadila na zadek a Řecko by mohlo začít rozdávat během krátké doby „řecké fondy,“ tak jako se to dělá v Norsku. 

Jako předsedkyně hnutí „NE“ bych brnkla Merkelové a dala bych si s ní schůzku, snažila bych se mluvit německy, byť tuto asexuální řeč nesnáším. No jo, ona Merkelová není také žádný sexy symbol, tak bych to zvládla. Zeptala bych se na to zlato, které dluží Německo Řecku. Vlastně si musím do hnutí vzít nějakého mluvčího, který mě nebude papouškovat, zastávat se čápů, protože hergot jsme lidi, nejsme tady žádní ptáci. Ještě mě napadl můj skvělý syn, ale po tom, co jsem viděla ty reportéry ze Seznamu, jak obklíčili mladého Babiše, tak já to nebudu riskovat. Ti by koukali, to by bylo řecké sirtaki, kdyby se něco podobného stalo s mým synem, že by zapomněli tančit mazurku.

Dokonce mám i svoji „čapí vesnici,“ tedy ona patří všem Řekům, co tam bydlí, nikdo si na tom nevydělává, že mají čápy ve vesnici, přestože čápi sídlí na kostele, na sloupech, na domech a na vodní nádrži. Takže fajn, tady bych byla ok. Díky mému řeckému původu by se mohla EU vykašlat na řecké unavené politiky, protože stejně lžou a já bych jim ráda předložila něco, co by je mohlo zajímat. Samozřejmě, že bych si došlápla i na to, co dělala jejich kontrolní komise, nežli vyhlásila, že Řecko podvádělo. To se jako ta slavná komise šest let flákala nebo co? Vždyť ty jejich platy jdou z našich kapes, tak jak je to možné, že se nikdo nepodíval do papírů? 

Pokud by se hnutí prosadilo, tak bych ráda usilovala o ministerská křesla MPSV, MZ ČR, to by mi stačilo. Ministerstvo financí, ať si nechá Andrej, protože já jeho počtům vůbec nerozumím tak jako většina zaměstnanců této země, protože je stát veden jako firma, takže faktura sem, faktura tam, dotace sem, dotace tam, a už je to všechno blbě. 

Závěrem bych ráda podotkla, že nejsem na straně Číny už kvůli tomu, že se vecpali do přístavu Pireus, rychle se rozmnožují a já se bojím, že krásné velké řecké oči budou užší. Nejsem zastáncem žádného diktátora, nesnáším nic, co sem historicky nepatří. Protože nechodím na hoďku nebo na dvě do fitka jako J. Soukup, aby byl chytřejší, tak logicky vynechám TV Barrandov, prostě tam nepůjdu, protože moje IQ nemusím trénovat v posilovně. Mám na to jinou metodu, navíc IQ se fakt nedá zvyšovat, to ví i křovácký domorodec.

Jediná podmínka vstupu do tohoto hnutí „NE“ bude podepsání čestného prohlášení, že každý člen bude tak dlouho kopat a kopat, dokud se nedostane na původní kořeny rodinné struktury a tradic svého národa, o které se bude pečlivě starat. 

Jsem trochu v předstihu, protože nikdo zatím nebyl proti mému zvolení, takže jsem lepší.

Vysvětlivka – řecky „NE“ znamená „ ANO.“

P. S.

V tomto případě je diskuze naprosto demokratická

Autor: Katerina Kaltsogianni | neděle 17.2.2019 17:59 | karma článku: 31,26 | přečteno: 1049x