Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

S těmi kalhotami a ženami nemá pravdu. Oni totiž chlapi v historii nosili něco jako sukně. A ani se nedivím. Kalhoty pro ně jsou dost nepohodlné, zatímco nám ženám problémy nepůsobí. Nic nám tam nepřekáží. V dřívějších dobách se pána krejčí, když bral míru, zeptal nalevo nebo napravo. To aby věděl, kterou nohavici má udělat o trošku širší. Dnes v čase konfekce a čísel velikostí na to nikdo nehledí. Když vidím svého muže jak si rovná kalhoty, říkám si, proč proboha někdo nevymyslí něco pohodlnějšího.

1 0
možnosti
MP

Je vlastně TO k něčemu užitečné?

2 0
možnosti
Foto

Podle mě vůbec ne, naopak. Už v tak divné společnosti to "TO" dělá jenom binec.

3 0
možnosti
Foto

Tak ještě ,,sedmu" navrch.,,Kam čert nemůže, dnes asi místo baby nastrčí gender;-)

2 0
možnosti
PK

Děkuji za Váš článek... je to nádhera.... a také pravda... a samozřejmě karma...

2 0
možnosti
FN

Člověk se rodí jako muž a žena. To, že muž přestane cítit být mužem a žena ženou, je věcí psychologie či psychiatrie. Nechápu, proč se ve většinové společnosti vytváří pocit viny za to, že nepřiznává větší práva každému s jinými pocity.

11 0
možnosti
JT

J60i77r53i 25T96i85c48h47y

3. 3. 2019 16:23

Zrudne teorie nejruznejsich uchylnych mensin se siri na "zapade" a pronikaji dale. Nedej buh, abychom museli dekovat islamistum, kteri tyto nesmysly odmitaji.

7 0
možnosti
Foto

A13d82a42m 18F43i90š73e31r

3. 3. 2019 15:30

Jaký výraz se v řečtině (v té televizní debatě i jinde) používá pro "gender"?

0 0
možnosti
Foto

Adame, také gender, ale vící "afilos" bezpohlavní.

0 0
možnosti
HT

Rozumím článku i tématu o čem je řeč,ale tomu,že chce někdo

vyniknout tímhle způsobem ne.Když se narodí miminko je to holka nebo kluk i když je fakt,že se může zvrtnou v jinou orientaci-to všechno je jasné,ale tohle předvádění ne! Existuje bezpohlavní živočich.ne však člověk.A kalhoty to podle mě neurčují,jen lidská hloupost v mozku některých lidí. .Moje prababička nosila "bombarďáky",aby ji nebyla zima a teď se z toho dělá třetí pohlaví? No tyhle starosti fakt nemám a doufám,že to půjde mimo mě:-/!!

10 0
možnosti
RK

Ne nadarmo řekl v jednom rozhovoru malíř non plus ultra Zdeněk Burian: Kluci se mi posmívali, že zatímco se flákali po ulicích a rozbíjeli lampy, já seděl doma a kreslil jsem. Jinými slovy, někdo opravdu nic neumí, tak si svou pozici musí vydobýt tím sebepitomějším způsobem. Dotyčné TO ostatně není zdaleka jediné.

7 0
možnosti
Foto

nevím jestli za všechno mohou ženy- někde jsem četla že třeba za feminismus naopak mohou muži-kdyby se chovali jako muži a vážili si žen, místo aby je utlačovali a ponižovali, tak by feminismus nikdy nevznikl-nebyl by k tomu důvod-jinak když vidím kněze v těch hábitech mám dojem že divní chlápci s odporem k ženám existovali vždy a není to jen fenomén dnešní doby-a dokonce si z toho udělali slušnou živnost;-D

5 1
možnosti
Foto

Libuše, myslím, že za to mohu obě pohlaví, to je jasné.R^;-D

1 0
možnosti