Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro Bůh ženská, vzpamatujte se!! Vy prostě jen nevíte, jak přitáhnout pozornost. V českém tisku, nenajdete ani zmínku o tom, jak probíhá epidemie koronaviru v Řecku, vůbec nikde!!! Tedy pokud vím. ČT alespoň informuje o tom, že lidé opustili hranici, kde zůstává cca 2500 zoufalců ... zhruba. Jinak se skutečně vrací v Turecku tam, odkud po dezinformační kampani - ano, zcela záměrné, na hranice dorazili.

A podívejte se prosím taky alespoň do mapy, kde leží Albánie;-DRv, a neplácejte nesmysly o přesunutí uprchlíků na severní hranici - severní hranici tvoří hranice s Bulharskem, s bývalou Makedonií, pak Bývalou jugoslávskou republikou Makedonie, dnešní Severní Makedonií - jak by Erdogan dostal tyto uprchlíky na ZAPADNÍ hranici z Řeckem? Váš náboženský svátek je pravoslavný svátek, a význam může mít pro Srby, Rusy apod. A osvobození od nadvlády Osmanů, je už tak stará záležitost, že dnes prostě nikoho nezajímá. :-/Rv

0 1
možnosti
Foto

Jinými slovy, nikdo nic netají ... prostě jsou důležitější a aktuálnější události, a přesto právě jediná ČT, přinesla alespoň nějakou informaci o dění v Řecku, jinak tady po něm neštěkne ani pes. :-/ Což je smutné, to ano. Rv

1 1
možnosti
Foto

Copak jste ráno snídal nebo pil? Proč tam žijete, když nic nevíte? A už na Vás nebudu reagovat, takže jakékoliv Vaše slovní či písemné ataky nebudu číst.

1 4
možnosti
Foto

... nic nevíte jedině vy, evidentně - mimochodem v řecké televizi a ani tisku, taky nenajdete o dění v ČR žádnou zmínku, tedy až na malé výjimky, a ještě menší než naopak. Většina řeků ani neví a netuší, kde česká republika leží, mimohodem; a když už něco vědí, tak buď ti, co u nás byli, případně chlapi, kteří tak znají nějakého čutálistu - fotbalistu, který hrál ta Olympiakos či Panatinaikos, a výjimečně někdo zná Praga a Havla;-D;-DRv

0 0
možnosti
Foto

oprava: hrál za:-) a jinak jsem snídal kroasán a pil kafe - čímž opět jen dokládáte, co jste vy v podstatě zač - nesnášenlivá, hádavá, urážlivá, a hysterická ženská ;-)Rv Odpovíte mi, jak Erdogan dostal uprchlíky přes Bulharsko, Severní Makedonii, do Albánie na západní hranici s Řeckem? Asi těžko, že?;-D;-DRv Kdo tady nic neví? Hadánka pro ostatní, ne pro vás.

0 0
možnosti
Foto

Když tedy podle vás, jak opakovaně zcela lživě tvrdíte, nevím nic ... tím spíš o Řecku, jste schopná zodpovět dvě celkem lehké otázky? Ať tedy zjistíme, kdo neví nic?

1. Kdo to je třeba Héfaistos, koho přichytil, jak ho podvádí s jeho ženou? Kým byl přichycený, ve vztahu k němu? A jak je dokázal usvědčit? - což na Wikipédii, myslím nenajdete;-D;-D;-D

2. Co to je Danajský dar? ;-)

Jsem zvědav, kolik toho víte. Že neznáte vůbec zeměpis, je jedna věc, vsadím se s vámi o co chcete, že znám Řecko líp, než vy, myslím z geografického hlediska - taky často radím řekům, kudy jet, například, když jsem na cestách - možná víte, jak bloudí po vlastní zemi. Bez navigace nedá většinna ani ránu, je nepotřebuji v Řecku ani mapu. A mám pocit, že znám i řecké dějiny. Tím spíš ty starodávné, ne z minulého století, válečné a podobně, to bych si nedovolil tvrdit, proto že k těm jsem se ještě neprokousal. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Já to zkrátím, usvědčil je tím, že je spousta dohromady, véíidáme to u nadržených psů. Jinak to byl bůh ohně a kovářského umění řemeslníků a umělců,,kteří potřebovali. Jinak tato bohyně se díky své kráse a kouzlům stala jednou z nejmocnějších bohyň, neodolali jí lidé ani bohové. Je manželkou boha Héfaista, avšak otcem jejích synů Foba, Deima a Eróta a dcery Harmonie je bůh války Árés. S bohem obchodu a pocestných Hermem má syna Hermafrodíta a s bohem moře Poseidónem další dva syny, Rhoda a Hérofila. Bohu vína Dionýsovi zplodila syna Priapa.. Takže pro staré antické Řecko je Hefaistos naplavenina, protože bydlel v Etně, kde poroučí kyklopům. Občas vystupoval i jako porodní asistentka, když pomáhal Diovi vypáčit Athénu z hlavy (jediný doložený případ, kdy rodil muž). Jinak bez GPS dojeďte na Akropol,kde lze vše vidět ve štítu Parthenovu, tam je to vyobrazeno. No tak, jestli si myslíte, že jste mi hodil Trójského koně, tak tohle byla od Vás velká slabovat. Další otízky?

0 0
možnosti
Foto

sorry za překlepy, psala jsem rychle.

0 0
možnosti
Foto

Dávám znovu opravené - Já to zkrátím, usvědčil je tím, že je spoustal dohromady, vídáme to u nadržených psů. Jinak to byl bůh ohně a kovářského umění řemeslníků a umělců, kteří oheň potřebovali. Jinak tato bohyně Afrodita - se díky své kráse a kouzlům stala jednou z nejmocnějších bohyň, neodolali jí lidé ani bohové. Je manželkou boha Héfaista, avšak otcem jejích synů Foba, Deima a Eróta a dcery Harmonie je bůh války Árés. S bohem obchodu a pocestných Hermem má syna Hermafrodíta a s bohem moře Poseidónem další dva syny, Rhoda a Hérofila. Bohu vína Dionýsovi zplodila syna Priapa. Takže pro staré antické Řecko je Hefaistos naplavenina, protože bydlel v Etně, kde poroučel kyklopům. Občas vystupoval i jako porodní asistentka, když pomáhal Diovi vypáčit Athénu z hlavy (jediný doložený případ, kdy rodil muž). Jinak bez GPS dojeďte na Akropol, kde lze vše vidět ve štítu Parthenonu, tam je to vyobrazeno. No tak, jestli si myslíte, že jste mi hodil Trójského koně, tak tohle byla od Vás velká slabota. Další otázky?

0 0
možnosti