Vážně chcete vymazat slova "Maminka a tatínek?"

Kdybych měla kontakt na Gretu, tak ji zavolám, ať to holka vezme do svých vlastních rukou, do svého geniálního mozku i s tím Aspergerovým syndromem, protože jen ona dokázala svět postavit na nohy a politiky do pozoru. 

Rodič 1 a rodič 2 bude mít jednou velmi neblahý dopad, možná, že se toho, bohužel, dožijeme, možná, že ne, pokud se najde nějaká holka jakou je Greta a vyřve do celého světa, že chce mít stále maminku a tatínka.

Podle mě je řešení rodič 1 a rodič 2 zničením tradiční rodiny, i když vnímám, že u homosexuálních párů je nějaké označení nutné, ale proč jim nenechat jejich označení, které k nim patří podle pohlaví? 

Mnoho lidí nebere vážně slovo rodina, mnozí nesnáší slovo „svatba,“ pokud ho snáší, tak se často a nesmyslně brání svatebnímu aktu, přestože se jim rodí potomci. Ale do dnešního dne nebyla rodina nahrazena ničím lepším, což je evidentní, jelikož o svazek manželský usilují stejná pohlaví, která byť v menšině, nám krásně ukazují, co jsme tu přehlíželi. A tak se může stát, že se nám ztratí ze slovníku nejkrásnější slovo „maminka a tatínek,“ které nahradíme slovy rodič 1 a rodič 2, protože svět je úplně postavený na hlavu.

V Řecku již existuje zákon, že si od patnácti let někdo může jít změnit pohlaví, zatím tady usiluje pár jedinců o třetí pohlaví, ale dosud se jim to nepodařilo. Tady, v tradiční zemi, kde se o homosexualitě a o transsexualitě pouze šeptalo, kde byla tato témata tabu se hojně v TV producírují právě ti, co se rozhodli, že nejsou ve správné těle. Menšina vede nad většinou. Ani mi to není divné, protože většina vládne světem a většina vytváří psané i nepsané zákony. Nějak většina na mnohé zapomněla, protože se věnovala financím a ničením Země. Nyní přichází ničení rodiny.

Ať už si o tom myslím, co chci, tak dosud vážně rodina jako taková nebyla ničím lepším nahrazena. Až nyní, kdy usilují stejná pohlaví o svazek manželský si to uvědomuji velmi silně. Menšiny, které nemají zatím všude povoleno manželství našly tu správnou díru ve společnosti, která v posledních letech opomíjela důležitost a tradici pravé rodiny. Opět musím zmínit, že homosexuální menšiny díky tomu, co se děje v heterosexuální společnosti využily toho, co tolik heterosexuálních párů a osob ponížilo až do takové míry, že nám menšina musí ukázat, že svazek manželský a výchova dětí v rodině je hodně důležitá. Dokonce i za cenu ztráty těch krásných slov „maminka a tatínek,“ které budou nahrazeny slovy rodič 1 a rodič 2.

Nějak cítím, že společnost by neměla řešit svazek manželský mezi stejnými pohlavími negativně, protože když už to tak příroda zařídila, tak by jim tu možnost, aby žili ve svazku manželském, měla dopřát. Proč ne? Trochu mám problém s tím, zda je správné, aby si tyto páry adoptovaly děti. Na druhou stranu se však zase ptám, proč ne, když je to heterosexuálním párům jedno, když žijí na hromádce a svým vlastním dětem připravují tolik otázek, na které si děti neumí najít odpověď? Jednou z takových otázek je, proč se jejich maminka s tatínkem nevzali, kde je problém?  Pak nastává období puberty a začnou další otázky, které mohou souviset i s jejich identitou.

No, asi bychom potřebovali nějakou holku, jakou je Greta, která by si někde sedla a tuto otázku celosvětově vyřešila, když se tak důležité téma po mnoho let opomíjelo. Dovedla bych si takovou holku představit, jak stávkuje a ptá se společnosti, proč nejsou rodiče sezdáni, proč jejich děti nebyly tou pravou příčinou, aby se vytvořila rodina? Proč se tolik rodičů rozvádí? Proč je nechají v patnácti, aby si vybraly pohlaví? Proč si jich rodiče nevšímali od jejich raného dětství? Co dělala politická a světová elita pro to, aby děti měly svoje mámy a táty, aby věděly, kam patří.

Nějaká podobná Greta, raději ta pravá, by měla sedět se všemi vrstevníky a měla by řvát do světa tyto otázky, a nakonec by měla křičet, že chce, aby zůstal název MÁMA A TÁTA, protože hezčí slova neexistují. A nakonec by mohla taková holka uspořádat celosvětovou stávku vrstevníků, aby konečně společnost vnímala názory, které jsou tak důležité, tak podstatné nejen pro ty děti, ale pro celý vývoj společnosti.

A znovu by mohla Greta vystoupit mezi všemi politiky, kteří by se předháněli v tom, jak jí rozumí, jak oni dají tak významnou instituci - rodinu - dohromady. Mohli by se s ní vyfotit a konečně by se mohli nad vším zamyslet.

 

Autor: Katerina Kaltsogianni | pátek 14.6.2019 18:40 | karma článku: 25,83 | přečteno: 929x